U POVJERENJU BY NEVEN CIGANOVIĆ

VIDEO Petra iz 'Braka na prvu' otvorila dušu i otkrila zašto je prekinula s dečkom, te koliko je stvarno kg skinula

Foto: Laura Hana Uremović
1/4
01.08.2024.
u 20:00

Petra Meštrić je priznala da je dvije godine zaljubljena ali da joj ljubav nije uzvraćena no da tom muškarcu nikada nije rekla što osjeća. Nedavno je prekinula jednu vezu, s kim, ne želi otkriti osim da je razlog prekida bila prevara. Nije tip za otvorene veze, priznala je.

Nisam se htjela udati, ali sam htjela naći partnera koji će sa mnom krenuti u stvaranje poslovnog carstva. Tako razloge svoje prijave u show "Brak na prvu" koji ju je lansirao objašnjava Petra Meštrić, inače liječnica opće prakse koja je postala poznata i kao TikTokerica sa svojim objavama na toj mreži, a od nedavno je odlučila pokrenuti i svoj podcast. Petru je tim povodom ugostio i Neven Ciganović u novoj epizodi svoje emisije "U povjerenju", a osim o poznatom reality showu pitao ju je i o privatnom životu, pa je Petra priznala da je dvije godine zaljubljena ali da joj ljubav nije uzvraćena no da tom muškarcu nikada nije rekla što osjeća. Nedavno je prekinula jednu vezu, s kim, ne želi otkriti osim da je razlog prekida bila prevara. Nije tip za otvorene veze, priznala je.

"Ja osobno ne bih varala jer nemam potrebe. Mislim, ako sam s nekim, onda sam s tom osobom, a da li bi oprostila prevaru, zaista ovisi. U prošlosti jesam prešla preko toga i osoba sam s kojom se zaista sve može iskomunicirati, bitno je da nitko u toj cijeloj situaciji nije povrijeđen", rekla je i dodala da se još čuje s nekima iz "Braka na prvu", pa i svojim "bivšim mužem" s kojim nije tijekom showa, kako je kazala, ulazila u konflikte. U inbox joj danas znaju doći brojne ponude, pa i od princa iz Dubaija. U emisiji je pričala i koja je njena veza s Bakom Prase te odakle se poznaju, a otkrila je i koje je sve estetske zahvate obavila.

"Napravila sam to zato jer sam smatrala da mi neke korekcije trebaju. Isto tako, postoje korekcije koje mi, recimo, ne trebaju. To ne znači da mlade djevojke ili bilo koga od mladih ljudi treba nagovarati da naprave to. To što sam ja to napravila ne znači da moraš i ti. Pa ja sam upisala medicinu. A koliko vas je upisalo medicinu? Ja sam upisala doktorat. Koliko vas je upisalo doktorat? Ja znam gurati 2, 3 karijere, koliko vas to radi? Pa zašto onda smatrate time što sam ja napravila estetske korekcije da morate i vi?", rekla je. Ova "slatka bucka" kako ju je prozvao Ciganović, a Petra odmah prihvatila, otkrila je i kako je smršavila sada već 17 kilograma.

„Ušla sam u „Brak na prvu“ sa 74 kg. Ali onda sam čula da kamera doda još deset kilograma, i onda mislim, čekaj malo, s 84 više i nisam slatka bucka“, komentirala je. Cijeli intervju pogledajte u videu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije