smrt pjevača

VIDEO Pogledajte što je Liam Payne (31) objavio na društvenim mrežama sat vremena prije smrti: 'Lijep dan'

Foto: instagram
1/7
17.10.2024.
u 08:29

Samo sat vremena prije smrti Liam je objavio i video na Snapchatu. Payne je bio sa svojom djevojkom Kate, a u kratkom isječku govori o "lijepom danu u Argentini".

Mladi glazbenik i bivši član planetarno poznate grupe One Direction Liam Payne umro je u srijedu u 32. godini života, a ova vijest šokirala je brojne obožavatelje. Payne je nakon raspada poznate grupe nastavio solo karijeru, a pronađen je mrtav u hotelu u Buenos Airesu. Prije smrti pjevača, policija je pozvana u ovaj hotel zbog "agresivnog muškarca koji bi mogao biti pod utjecajem droga i alkohola". Pjevač, koji je uz mnoge hitove s One Directionom imao i svoja četiri albuma, a u solo karijeru upustio se nakon raspada grupe i osvojio glazbene top ljestvice svojim prvim hitom "Strip That Down", u posljednje vrijeme žalio se na bolove te privlačio pozornost svojim privatnim životom.

Liam je zabrinuo obožavatelje nakon što je u rujnu hitno završio u bolnici tijekom odmora u Italiji. Naime, glazbenik se tada u Italiji na jezeru Como odmarao sa svojom djevojkom, influencericom Kate Cassidy, a putovanjem su htjeli proslaviti godišnjicu njihove veze. Liam je u bolnicu prebačen zbog "nepodnošljive boli" koju su najvjerojatnije izazvali problemi s bubrezima.

GALERIJA Suze, plač i nevjerica zbog smrti Liama Paynea, obožavatelji se okupljaju ispred hotela u kojem je umro

1/11

Hitna ga je prebacila u bolnicu gdje su ga pregledali i prebacili na odjel gdje je ostao nekoliko dana dok liječnici nisu utvrdili točnu dijagnozu. Glazbenik je južnoamerički dio turneje, također, već ranije otkazao zbog zdravstvenih problema.

Osim zdravlja, mediji su pisali i o tome da je njegova bivša partnerica u utorak izvijestila medije da je poduzela i pravne korake kako bi ga spriječila da komunicira s njezinim prijateljima i obitelji.

Samo sat vremena prije smrti Liam je objavio i video na Snapchatu. Payne je bio sa svojom djevojkom Kate, a u kratkom isječku govori o "lijepom danu u Argentini". 

Dodajmo da je Payne s javnosti dijelio svoju borbu s alkoholizmom, a patio je i od anksioznosti i agorafobije, odnosno intenzivnog straha od boravka na otvorenim mjestima ili u situacijama iz kojih je teško pobjeći ili je pomoć nedostupna. To mu je dugo vremena onemogućavalo obavljanje svakodnevnih aktivnosti poput ispijanja kave u restoranu ili kupnje robe u supermarketu. "Nažalost, mislim da je to nešto što se događa svima u ovoj industriji i morate to pokušati preboljeti što je prije moguće. Najteže je kad se spremaš za izlazak, znajući da će te tamo najvjerojatnije netko fotografirati", objasnio je.

 VIDEO Prije 17 godina poginuo je makedonski slavuj

Komentara 3

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
08:51 17.10.2024.

Kvalitetnih bravara i stolara nema ni za lijek, a ovaj išao u influencere… Žalosno.

Avatar Castro
Castro
09:36 17.10.2024.

Steta za ovako mladog covjeka. Ali kada procitas samo mali dio toga, jasno ti je da nije ni moglo drugacije zavesiti. Unistavaju sami sebe. I to je bolje nego da vuku i druge sa sobom.

Avatar Panda13
Panda13
10:19 17.10.2024.

Mladi glazbenik ,a lik ima 32 godine i pise koristio Snapchat ..hahaa pa to koriste klinci u srednjoj i osnovnoj školi a ne metuzalem koji je prešo tridesetu, ljudi u njegovim godinama rade po dva posla, troje djece , betoniraju ograde, navlače fasade , a ovaj jadan nezna kud bi sa sobom...i kao mladić ...zna se kaj je mlado ,tam do neke 26 27 godine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije