na instagramu

VIDEO Sonja Kovač promijenila imidž pa otkrila: 'Malena me ošišala'

Foto: Instagram
1/16
04.09.2024.
u 07:00

Sonja je otkrila kako je promijenila svoj imidž, a u tome joj je pomogla Bella May. "Malena me ošišala!", poručila je, a potom otkrila da se šali, ali i pitla pratitelje kako im se sviđa njezina promjena imidža. Naime, Sonja je podijelila video u kojem je prvo imala dugu kosu, koju je drastično skratila.

Influencerica Sonja Kovač posljednjih nekoliko mjeseci svoj je Instagram profil ispunila objavama njezine malene kćerkice Belle May. Ponosna mama uživa u svakom trenutku sa svojom mezimicom i rado ih dijeli s mnogobrojnim pratiteljima, a sada je otkrila još jednu novost. Naime, Sonja je otkrila kako je promijenila svoj imidž, a u tome joj je pomogla Bella May. "Malena me ošišala!", poručila je, a potom otkrila da se šali, ali i pitla pratitelje kako im se sviđa njezina promjena imidža. Naime, Sonja je podijelila video u kojem je prvo imala dugu kosu, koju je drastično skratila. "Predobro ti stoji", "Izvrsna promjena", "Bolje nego duga", pisali su joj pratitelji u komentarima.

Podsjetimo, Sonja se nedavno javila s odmora gdje je njezina kćer prvi put se okupala. Kovač je na Instagramu objavila galeriju fotografija s obiteljskog ljetovanja u Savudriji, a njoj i Belli May društvo je pravio partner i otac Goran. - Pao je naš prvi kupanjac! Koja fotkica vam je naj? - stavila je influencerica u opis objave u kojoj vidimo malenu kćerkicu kako se brčka u morskom plićaku i bazenu. - "Predivna", "Ajoj. Preslatko. Ljubav mala, slatka", "Uživajte drage moje", "Mala slatkica", "Koja divota" - pisali su pratitelji koji se slažu kako im je najljepša fotografija ona zadnja, na kojoj se nalaze majka i kći u krupnom planu. Sve fotografije možete pogledati na poveznici ispod.

Inače, nakon što je postala majka malene djevojčice, Sonja se fokusirala na dijeljenje savjeta i iskustava iz majčinstva. U najnovijem videozapisu otkrila je detalje s kojima se mogu poistovjetiti i mnoge druge majke. Naime, Kovač je na društvenoj mreži Tik Tok objavila snimak te u opisu napisala: - Ja želja više nemam, najljepši poklon na svijetu sam već dobila! - stoji uz kadrove Sonjine malene kćerkice Belle May koja u haljinici spava u kolijevci dok njezina neispavana mama u zamrljanoj duksi i s razbarušenom kosom ispija kavu iz šalice. Influencerica je situaciju opisala ovako: - Iza svake okupane, dotjerane i mirišljave bebe, stoji majka koja izgleda kao skitnica! - našalila se na svoj račun 44-godišnjakinja.

GALERIJA Ovo su kandidati osme sezone 'Života na vagi'

1/14

Novopečenoj majci u komentarima su se ubrzo javili pratitelji: "Viki je postala mama", "Baš ti se vidi koliko si sretna", " Ma super izgledaš", "Nisam sama", "Ima nas", "Ti si kraljica" - pružali su potporu i suosjećanje tijekom ovog perioda privikavanja. Inače, Sonja je djevojčicu dobila s dugogodišnjim partnerom Goranom Mandićem, za kojeg se, nakon 10 godina veze, 2022. zaručila na Maldivima.

Sonja je početkom svibnja postala mama djevojčice kojoj su ona i njezin partner Goran dali ime Bella May. Samo si ti još nedostajala. 10. 5. 2024. najljepši dan u našim životima, naše maleno čudo", napisala je influencerica uz kćerinu fotografiju na Instagramu nekoliko dana nakon što je malena došla na svijet.

VIDEO Venecijanski filmski festival pun je elegancije i glamura: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije