ZABAVA S PRIJATELJICAMA

VIDEO Tia Jurčić nakon razvoda od Mamićevog sina uživa u novom životu u Americi

Foto: Instagram
1/9
28.10.2024.
u 21:45

Tia Jurčić i Mario Mamić nakon šest godina braka prošle su se godine odlučili rastati i svatko je krenuo svojim putem

Nakon što se rastala od Marija Mamića poduzetnica Tia Jurčić odselila je u Ameriku gdje njezin sin iz prvog braka sada pohađa školu i trenira košarku. Nakon razvoda Tia je pronašla i novu ljubav s NBA zvijezdom i sportskim komentatorom Kennyjem Smithom (59). U Americi, sudeći po njezinim objavama na Instagramu, Tia uživa i u novim prijateljstvima i objavila je video u kojem je pokazala kako je uživala u ženskom druženju ovog vikenda na proslavi rođendana jedne od prijateljica.

Objavila je i fotografiju na kojoj pozira uz bazen i pratitelji su pohvalili kako odlično izgleda. Kada je njezin novi partner u ožujku ove godine slavio rođendan Tia je objavila njihovu zajedničku fotografiju i napisala: - Sretan rođendan ljubavi, napisala je Tia Jurčić. Zajedno s Kennyjem bivša snaha Zdravka Mamića je dočekala i Novu godinu kada je zajedničku fotografiju s dočeka je objavila na Instagramu gdje je opet vratila djevojačko prezime Jurčić. Tia je s Kennyjem proslavila i svoj 40. rođendan ovog kolovoza i tada je objavljena i fotografija na kojoj par pozira ispred bazena uz ukrasne balone na kojima piše 'Sretan rođendan'.

Tia Jurčić i Mario Mamić nakon šest godina braka prošle su se godine odlučili rastati i svatko je krenuo svojim putem. - Istina je, Tia i ja se sporazumno razvodimo. I dalje nam je prioritet sreća naše djece i ovim putem učinit ćemo sve da zaštitimo njihovu privatnost. Nas dvoje i dalje ćemo graditi dobar odnos kakav i priliči roditeljima kojima je obitelj ispred svega - rekao je krajem prošle godine za Story Mario Mamić, nogometni menadžer i sin Zdravka Mamića.

Tiji i Mariju ovo je drugi bračni krah i iza sebe već imaju jedan brak. Tia je tako bila u braku s košarkašem Chrisom Warrenom s kojim ima sina Dominica, dok je Mario bio u braku s bivšom voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dva sina Josipa i Jakova.

VIDEO Omiljeni glumac iz 'Prijatelja' preminuo je lani, a prije smrti otkrio je kako je potrošio 9 milijuna dolara pokušavajući ostati trijezan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije