'la casa de papel'

Viktorija i Dino Rađa u Zagrebu pozirali sa zvijezdom Netflixove hit serije

Foto: Instagram
1/13
27.12.2022.
u 06:30

Viktorija i Dino Rađa družili su se s hrvatskim glumcem Lukom Perošem koji inače radi i živi u Barceloni.

Blagdani su razdoblje kada ljudi žele provesti vrijeme s članovima obitelji i prijateljima, a tako i mnogi naši poznati i slavni. Naša bivša missica Viktorija Rađa (45) i njezin suprug, umirovljeni košarkaš Dino Rađa (55) tako su otkrili kako su se družili sa svojim dobrim prijateljima, hrvatskim glumcem i zvijezdom serije La Casa D Papel, Lukom Perošem (45). 

Naime, Peroš je na svojem Instagram storyju podijelio fotografiju na kojoj je sa svojom suprugom Paulom i bračnim parom Rađa pozirao na zagrebačkom Gornjem gradu. Na fotografiji se vidi blagdanski ugođaj u gradu te dobro raspoloženi parovi. Ovu fotografiju podijelila je i Viktorija na svojem profilu. 

Foto: Instagram screenshot
Inače, Peroš već sedam godina živi i radi u Barceloni, a u popularnoj seriji je utjelovio pljačkaša Marseillea. Jednom prilikom k njemu u posjet uputili su se i Rađe te je Viktorija pokazala da je velika obožavateljica serije. Tada je pozirala u prepoznatljivom crvenom kombinezonu kakva nose članovi bande u seriji, a imala je i neizostavnu masku Salvadora Dalija

- Bella ciao - napisala je tada pored objave, a u videu joj se pridružio i Peroš. 

Dodajmo i da je Peroš zbog svoje uloge gostovao i na društvenim mrežama poznatog influencera Khabyja Lamea koji je TikTok oduševio svojim gestama. U videu koji su zajedno objavili u pozadini je svirala pjesma Bella Ciao, a Peroš se na početku videa krio iza maske Salvadora Dalija. Nakon nekoliko sekundi glumac je skinuo masku, a on i Khaby zatim su zajedno zapjevali pjesmu Don't Stop Me Now.

VIDEO Dejan Lovren otkrio kakva atmosfera je vladala u autobusu vatrenih

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije