Već ima kćerkicu

Vince Vaughn postao otac po drugi put

vince vaughn
10.08.2013.
u 13:50

Bivši dečko Jennifer Aniston postao je otac po drugi put. Glumac Vince Vaughn i njegova supruga Kyla Weber dobili su u srijedu dječaka.

Bivši dečko Jennifer Aniston postao je otac po drugi put. Glumac Vince Vaughn i njegova supruga Kyla Weber dobili su u srijedu dječaka. Maleni je dobio ime po Vinceovom ocu Vernonu, a rođen je u Los Angelesu, piše USA Today. Vijest je medijima potvrdila glumčeva glasnogovornica.

Par je u braku već tri godine, a roditelji su i dvogodišnje Locklyn. Poslije rođenja curice, glumac je izjavio kako mu je roditeljstvo u potpunosti promijenilo život. - Tako sam zahvalan, moja žna je divna. Kad sam ih vidio sretne i zdrave kako napuštaju bolnicu, bio sam tako sretan što smo postali obitelj, zaključio je glumac.

>>Vince Vaughn sa suprugom Kylom Weber čeka drugo dijete

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije