Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun supružnika

Vladimir Šelebaj: Moja istina izaći će na vidjelo ako se laži nastave

vladimir selebaj
Autori: ic/VLM, tp
12.05.2011.
u 23:13

V. Šelebaj Sellier želi da brak s Dijanom Čuljak završi daleko od medija, što mu zasad ne ide od ruke

– Mogu potvrditi da Dijana i ja već neko vrijeme imamo odvojene živote i moja je želja da se naš razvod riješi bez medija, ponajprije zbog našeg djeteta. O toj ću temi s medijima razgovarati samo ako se pojave napisi koji ne odgovaraju istini – na temu razvoda od supruge Dijane Čuljak rekao nam je Vladimir Šelebaj Sellier.

Krivac novac ili preljub?

Već je reagirao zbog neistina, i to u tjedniku Gloria, u kojem je demantirao izjave svoje supruge da su se još prije dvadeset dana dogovorili o podjeli imovine. Sudeći prema oprečnim izjavama urednice i voditeljice HTV-ova trećeg Dnevnika i producenta, njihov razvod teško da će proći bez medijske pozornosti i tako glatko kako su možda željeli. Šelebaj iza sebe već ima jedan brak s pravnicom Blaženkom iz Osijeka, s kojom ima dvije kćeri, dok je novinarki ovo prvi bračni krah.

Šelebaj, inače diplomirani pravnik, javnosti je postao zanimljiv tek nakon vjenčanja s Dijanom, koja mu je otvorila nova poslovna vrata prema medijskom svijetu pa je Šelebaj osnovao producentsku kuću Core Media. Novca im nije nedostajalo, što potvrđuje i činjenica da su u strogom centru Zagreba, u Gundulićevoj, kupili vilu sa 15 spavaćih soba. Novac ili treća osoba, još nije poznato što je presudilo kraju bračnog para.

Što god bilo, očito je ostavilo traga na Dijaninu zdravlju. Nedavno je mjesec i pol bila na bolovanju jer su joj liječnici dijagnosticirali autoimunu bolest. Suprug nije jedina osoba koja ju je napustila, učinio je to i njezin dobar prijatelj Edvin Softić, koji je zajedno s njom i Vladimirom osnovao Core Mediju, a sad se tuže na sudu.

Ovisnost i podmetanja

Dijana Čuljak, koja jučer nije odgovarala na naše pozive, izjavila je da je umorna od Softićeva traženja pet minuta slave preko njezinih leđa te dodala i da Edvin ima problem s ovisnosti.

– Ovisan sam o tabletama za visoki tlak i smirenje koji su mi prepisali liječnici nakon problema s njezinom krađom. Naše su karijere neusporedive. 30 godina bio sam najprodavaniji izvršni producent u povijesti hrvatske diskografije i da joj nakon suspenzije nisam pomogao, danas ne bi vodila ni one zadnje vijesti – rekao nam je Softić. (ic/vlm, tp)

Komentara 2

OB
-obrisani-
04:37 13.05.2011.

Šelebaju je očito umro brico, ošišaj se pa se slikaj

Avatar ludi kekec
ludi kekec
17:17 14.05.2011.

ako je ovaj frajer imalo pametan dat\' će ovoj moralnoj nakazi čuljkici zadnju paru... samo da se makne od njega ta čuljkica je u ratu radila reportaže o hrvatskim logorima za muslimane u bih i opisivala ih kao mjesta jako ugodna za boravak... odvratna je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije