Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazak iz hrvatske

Vlatka Pokos progovorila o traumi nakon smrti sestre, a otkrila je i zbog koga se ponovno odselila iz Hrvatske

Foto: Instagram
1/14
07.02.2024.
u 10:35

Tvrdi da za nju u Hrvatskoj poslovnih i životnih prilika više nema, a u Irsku se zaljubila na prvi pogled

Nakon što je 2022. godine nekadašnja voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (53) sve iznenadila povratkom u Hrvatsku i pronalaskom sezonskog posla u jednom hotelu u Splitu, čini se kako se ovdje nije ni namjeravala zadržavati dugo jer se sada odselila u Irsku, točnije u Dublin. 

Tvrdi da za nju u Hrvatskoj poslovnih i životnih prilika više nema, a u Irsku se zaljubila na prvi pogled.

- U Irsku me dovela i činjenica da ovdje živi meni najvažnija osoba na svijetu, moja najmlađa sestra Ljubica koja mi je najbolja prijateljica i oslonac, a prema kojoj imam pomiješane sestrinsko-majčinske osjećaje jer je 11 godina mlađa od mene. Nedavno sam izgubila moju sestru Mirjanu, kojoj ću posvetiti moj nastup. To je velika trauma s kojom se teško nositi - priznala je za Gloriju. Dodala je i da radi za svjetski poznati modni brend.

VEZANI ČLANCI

Još je krajem prošle godine zaintrigirala objavom na kojoj je napisala  "novi počeci", što su neki pratitelji protumačili time da se ponovno odselila iz Hrvatske.

"Divno. A gdje vi radite?", zanimalo je jednu njezinu pratiteljicu, na što joj je Pokos odgovorila: "Nisam u Hrvatskoj, hvala Bogu."

Vlatka se 2022. godine vratila kako bi se natjecala u showu 'Ples sa zvijezdama', a nakon što je napustila natjecanje nije se vratila u Kanadu. Pokos je ostala u Hrvatskoj, a onda se otkrilo i kojim se poslom bavi. Pokos se tada, kako piše Slobodna Dalmacija, zaposlila u splitskom hotelu Ambasador. Vlatka je radila tijekom sezone na puno radno vrijeme, na tzv. concierge-usluzi.

1/10

 

Uprava ovog hotela upravo je nju izabrala za taj posao, jer, kako kažu, ima sve kvalitete potrebne za rečeni posao savjetovanja klijenata u vezi s njihovim željama tijekom boravka u Splitu i u "Ambasadoru": elokventna je i "oboružana" aktivnim znanjem nekoliko svjetskih jezika, krasi je komunikativnost i ima visok stupanj motivacije, a ni ugodna vanjština svakako nije na odmet. 

Pokosino radno mjesto u smislu mikrolokacije jest aula hotela gdje ima svoj prostor koji ipak nije office, nego ležernija varijanta, "mala uvala" u kojoj osluškuje prohtjeve gostiju, objasnili su iz hotela za Slobodnu.

VIDEO Tko je supruga Ivana Turudića? Ginekologinja radi u zagrebačkoj bolnici, a pojavljivali su se i u javnosti

Ključne riječi

Komentara 18

DA
DarkoIvica
11:31 07.02.2024.

Pretpostavljam da nakon što opet popljuje Hrvatsku opet će i obećati kako se više neće u nju vraćati...

WC
wolf_cro2
11:26 07.02.2024.

Eh, nema više raznih Dikana, a i ostarila si.

CR
CroViper
11:08 07.02.2024.

Vladana, ostani tamo gdje jesi i svi ćemo biti zadovoljni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije