SJEĆATE LI JE SE?

Vodila je prvi Big Brother, glumila u 'Bitangama i princezama', a onda nestala s TV-a

Foto: YouTube Screenhshot
1/29
28.10.2024.
u 14:30

Glumica se 2006. skrasila u Gradskom kazalištu Trešnja, gdje je postala stalna članica tamošnjeg glumačkog ansambla, a u međuvremenu se pojavila i u predstavi ''Dražen'', o životu košarkaša Dražena Petrovića.

Nagrađivanu hrvatsku akademsku glumicu Dariju Knez Rukavinu više nemamo prilike gledati na televizijskim ekranima. Ipak, mnogi je se sjećaju iz domaćih serija ''Bitange i princeze'', ''Dobre namjere'', ''Bumerang'', ''Leti, leti'', ''Provodi i sprovodi'', ''Počivali u miru'',  a vodila je i prvu sezonu hrvatskog ''Big Brothera''.

Rođena Šibenčanka djetinjstvo i formativne godine provela je u Zagrebu, gdje 1996. upisuje studij glume na Akademiji dramske umjetnosti. Već na drugoj godini studija kod Darije prevladava ljubav prema kazalištu te ostvaruje brojne suradnje s različitim hrvatskim kazalištima. Godine 2006. konačno se skrasila u Gradskom kazalištu Trešnja. Kada je postala stalna članica tamošnjeg glumačkog ansambla, potpuno se posvetila kazališnom angažmanu.

GALERIJA: Pogledajte kako su poznati domaći glumci izgledali prije 18 godina na snimanju serije 'Bumerang'

1/31

Naime, najviše voli raditi na dječjim predstavama i posuđivati glas u crtićima. Daria ne govori često o privatnom životu, ali poznato je da je godinama bila u vezi s kolegom Hrvojem Klobučarom. Ipak, veza nije opstala, a ona se zaljubila u redatelja Tomislava Rukavinu za vrijeme snimanja serije ''Bumerang'' te se za njega tajno udala.  O svadbi nisu obavijestili ni najbliže prijatelje, samo su im poslali poruku nakon sklapanja braka. Postali su roditelji dvije djevojčice kojima žele prenijeti ljubav prema umjetnosti.

Dariju možemo vidjeti u predstavi ''Dražen'' o životu košarkaša Dražena Petrovića, u kojoj glumi njegovu mamu Biserku. U povodu toga otkrila je zašto je više ne gledamo u domaćim serijama. Komentirala je što joj je slava donijela, a što odnijela. 

– Donijela mi je veće honorare, što mi tada nije bilo bitno, a uzela mir, što mi je najbitnije. Tada mi je svega bilo previše, bila sam rastrgana, nisam imala sekundu vremena za sebe, nisam spavala, svi su bili puni očekivanja... Pa mi se posao, koji obožavam, pretvorio u neku vrstu patnje, od čega sam samo željela pobjeći. Povratak u kazalište vratio mi je mir – rekla je za Gloria.hr

VIDEO: Obožavatelji u šoku zbog tragične smrti Liama Paynea, ispred hotela su zapalili svijeće i pjevali 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije