Prvo ročište

Vranješ se pojavio na sudu, Karleuša nije došla i objasnila je i zašto

Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša
Foto: Instagram
1/5
02.04.2019.
u 17:06

Nogometaš tvrdi da je od pjevačice dobio prijetnje smrću i zato je tuži te traži novčanu odštetu.

Danas je trebalo biti održano prvo ročište u sudskom postupku koji je nogometaš Ognjen Vranješ pokrenuo protiv pjevačice Jelene Karleuše.

Nakon što su u medije procurili detalji njihove ljubavne afere Vranješ tvrdi kako je od pjevačice primio prijetnje smrću i zato je sada podigao tužbu protiv nje i traži dva milijuna eura odštete.

Nogometaš se danas u društvu svojih odvjetnika pojavio na sudu, ali Karleuša nije stigla na sud, piše Blic.

Ročište je odgođeno, a nogometaševi odvjetnici rekli su kako je pjevačica sudu dostavila smrtovnicu svoje mame Divne te je objasnila kako nije prošlo još 40 dana od mamine smrti i neće doći na sud.

Sljedeće ročište je zakazano za 22. travnja. 

Komentara 19

KA
kalimera
17:32 02.04.2019.

Trebala bi Ruža Tomašić pokrenuti u EU parlamentu i zabranu VL

Avatar JosipBrozTito
JosipBrozTito
17:23 02.04.2019.

Pa zar je Hrvatska takva bara,de mora u jednom nacionalnom listu,pisati vijesti iz omražene regije????Tužno.

DU
Deleted user
17:29 02.04.2019.

Molio bi da mi netko objasni tko je ta Karleuša i Vranješ koji su zaslužili toliko medijskog prostora u VL.Neznam o kome se tu radi a toliko medijskog prostora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije