to ih fascinira

William i Kate otkrili što njihova djeca rade u slobodno vrijeme, neki roditelji imaju isti problem: Moramo biti oprezni

William i Kate s djecom
Foto: Press Association/PIXSELL
1/12
30.01.2022.
u 21:50

Roditelji malene pokušavaju dgojiti tako da budu kao sva ostala djeca, a ne kao da su članovi kraljevske obitelji, pa je tako vojvoda od Cambridgea otkrio što klinci vole raditi u slobodno vrijeme, a mnogi roditelji upravo oko toga vode bitku sa svojom djecom.

Princ Willaim i njegova supruga Kate Middleton vole pričati o svojoj djeci, Georgeu, Charlotte i Louisu. Roditelji malene pokušavaju dgojiti tako da budu kao sva ostala djeca, a ne kao da su članovi kraljevske obitelji, pa je tako vojvoda od Cambridgea otkrio što klinci vole raditi u slobodno vrijeme, a mnogi roditelji upravo oko toga vode bitku sa svojom djecom. 

"Oni definitivno vole igrati videoigre, to ih fascinira. George je posebno zainteresiran za to. Drugo dvoje su još uvijek malo premaleni" kazao je William tijekom posjeta Britanskoj akademiji filmske i televizijske umjetnosti (BAFTA). 

Na njegovu izjavu nadovezala se i Kate. 

"Obraćamo pažnju na njihovo vrijeme pred ekranom, moramo biti oprezni" kazala je vojvotkinaj koja smatra da mora obratiti posebnu pažnju na svoju djecu zbog ovog hobija. 

Podsjetimo, nakon što je s roditeljima bio na finalnoj utakmici Eura, maleni princ George bio je izložen mnogim gnjusnim komentarima koji su se proširili internetom, pa su William i Kate razmišljali o preskakanju tradicije objave portreta za njegov rođendan, Stručnjak za kraljevsku obitelj, Robert Lacy nedavno je otkrio da je Georgeu na njegov sedmi rođendan rečeno da će upravo on biti kralj. -Smatra se da su mu njegovi roditelji detaljnije pojasnili što bi život malog princa u budućoj kraljevskoj 'službi i dužnosti' uključivao, rekao je Lacey.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glazbenik godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije