podrška s tribina

Zaboravite nogomet, stigle su nove vladarice zelenih travnjaka!

tenis
Foto: Pixsell
1/18
23.06.2014.
u 16:30

Ovog ponedjeljka započeo je Wimbledon, najstariji teniski turnir na svijetu, a najbolje tenisače svijeta sa tribina bodrit će njihove bolje polovice

Dok su sve oči uprte u šaroliki Brazil i sve što uz nogomet ide, na ovoj strani Atlantika počeo je sportski spektakl za ljubitelje tenisa. Ovog ponedjeljka započeo je Wimbledon, najstariji teniski turnir na svijetu.

Najbolje tenisače svijeta s tribina bodrit će njihove bolje polovice.

Predvodi ih Kim Sears, djevojka Andyja Murraya, poznata po svojim ekspresivnim izrazima dok prati dugogodišnjeg dečka tijekom njegovih pobjeda i poraza. Kim Sears i Murray devet su godina zajedno, a tenisač kaže kako se nakon poraza 2012. godine bez njene potpore sigurno ne bi vratio na zelenu travu Wimbledona.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Reuters/PIXSELL

Slijedi je Maria Sharapova, velika teniska zvijezda, koja osim pobjede na Wimbledonu, podržava i dečka Grigora Dimitrova. Čini se kako je njeno nedavno osvajanje Roland Garossa inspiriralo Grigova na osvajanje turnira u Queensu. Par je u vezi od 2012. godine, a Dmitrov joj je pripisao zasluge za osvajanje svog posljednjeg trofeja.

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

Twitter

Mirka Federer i sama je bila tenisačica, a s poznatim tenisačem Rogerom Federerom upoznala se 2000. godine. Par ima četvero djece, četverogodišnje blizanke Mylu Rose i Charlene te dvomjesečne blizance Lea i Lennarta.

Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL

Adam Davy/Press Association/PIXSELL

Maria Xisca Perello, djevojka Rafaela Nadala, samozatajna je ljepotica teniskih terena o kojoj se malo toga zna. Par je u vezi od tinejdžerskih dana, a Maria Nadala ne prati na svaki turnir. Prema izjavama njihovih prijatelja, par ne zanima glamurozan način života te se drže dalje od zanimanja javnosti.

Foto: Momo-Shae/Press Association/PIXSELL

Momo-Shae/Press Association/PIXSELL

Jelena Ristić, djevojka Novaka Đokovića u listopadu bi trebala roditi prvo dijete. Nakon osam godina veze, Novak i Jelena trebali bi početkom srpnja svoju ljubav okruniti ulaskom u bračnu luku. Veliko vjenčanje održat će se u crnogorskom Svetom Stefanu.

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

Twitter

>>Novak i Jelena postat će roditelji dječaka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije