iznevjeren

Zac Efron je bijesan jer su mu prijatelji demolirali bazen

'Zac Efron at the 12th Annual WB - In Style Golden Globe after party, held in the Beverly Hilton Hotel, Beverly Hills. Photo: Press Association/Pixsell'
'Digital Focus IntlPress Associat'
21.08.2011.
u 16:10

Glumac odsutan iz Los Angelesa zbog snimanja filmova, ali dopustio je prijateljima da odmaraju u njegovom domu, no isto im je zabranio saznavši da su mu napravili kaos od dvorišta

Zac Efron ljut je jer su mu prijatelji demolirali dvorište. Naime, 23-godišnji glumac odsutan je iz Los Angelesa na par mjeseci radi snimanja filmova “The Paperboy” i “Heartland”, a prijateljima je dopustio da se za to vrijeme odmaraju na njegovom bazenu.

No saznavši da su mu dvorište pretvorili u smetlište puno razbijenih boca zabranio im je nove dolaske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije