zna se i ime

Zagrebačka glumica rodila djevojčicu, na Instagramu podijelila preslatku fotografiju

Foto: instagram
1/5
17.07.2023.
u 11:36

Katarina je u travnju otkrila da sa suprugom, marketinškim stručnjakom Mislavom Madirazzom, očekuje djevojčicu, a već je tada imala spremno ime

Zagrebačka glumica Katarina Madirazza (30) postala je majka malene djevojčice koju je dobila sa suprugom, marketinškim stručnjakom Mislavom Madirazzom, a sretnu vijest objavila je na svom Instagram profilu.

Glumica je objavila crno-bijelu fotografiju svoje djevojčice, a pored nje je napisala: - Čuvam te jubavi mala… Dobrodošla naša M, jedva smo te čekali. Naime, M predstavlja njezino ime, a već ranije je glumica otkrila da će djevojčicu nazvati Mara

Podsjetimo, Katarina je u travnju za IN magazin otkrila koje će ime dati djevojčici, a također je pričala o tome kako podnosi trudnoću

- Nekako je raspored gust, uopće nisam imala vremena kako se nije vidio trbuh, jednostavno samo sam prolazila kroz to i samo su mjeseci išli, ja čak tog nisam bila ni svjesna dok se ona nije počela micati i dok nije počeo trbuh malo rasti, tek tad mi je sinulo, ajme ovo se stvarno događa – rekla je za InMagazin te dodala da trudnoću odlično podnosi te da je postala i aktivnija nego prije.

- Ona dolazi prva onda sve ostalo, ali nekako jako mi koristi upravo to da imam projekata da sam aktivna jer ja se osjećam bolje. Baš kad sam imala ta prva tri mjeseca, sam imala mučnine ali paralelno kako sam i taj faks i te probe bile pa sam i vozila. Za vrijeme tih božićnih praznika baš sam bila doma i odmarala, ali mi je zapravo to bilo još gore jer sam samo bila svjesna tih mučnina. Počela sam vježbati, aktivnija sam. Ja se zezam da sam u boljoj formi sad nego prije trudnoće – rekla je.

Glumica je rekla i da se dolasku bebe u obitelj sve radiju te da je njezina Mara prva mala beba u obitelji nakon dugo vremena.

VIDEO Šerbedžija dobio 'škakljivo' pitanje o Tomu Cruiseu, pa otkrio nepoznat detalj o Nemogućoj misiji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije