Golupčići

Zajedno na Instangramu: Bieber i Selena Gomez opet zaljubljeni

Justin bieber, selena gomez
Instagram/Huffingtonpost
22.04.2013.
u 19:31

Nagađanja da su mlade pop zvijezde obnovile svoju romansu dobile su potvrdu objavom fotografije na internetu

Ako je bio potreban fotografski dokaz da su Justin Bieber i Selena Gomez vjerojatno obnovili svoju romansu, onda ne treba gledati dalje od Instagrama i fotografije koju je Bieber objavio i vrlo brzo izbrisao, prenosi Huffingtonpost.

U subotu navečer, 19-godišnji kanadski pjevač objavio je fotografiju sebe i Gomez, 20, dok izgledaju vrlo bliski.

Fotografija ljubavnih golupčića, koji su romansu prekinuli uoči Silvestrova, dolazi nakon vijesti da su njih dvoje kako se ljube u Norveškoj, gdje je Bieber održao koncert.

- Držali su se za ruke, grlili te su se poljubili. Izgledali su jako zaljubljen, kao da se nikad nisu ni posvađali. To definitivno je izgledalo kao da su ponovno zajedno - izjavio je neimenovan izvor za časopis People.

 

>>Preobratile bi se na islam samo da dobiju karte za koncert!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije