UŽIVAJU U LJUBAVI

Zaljubljeni Franka i Ćorluka odmaraju na atraktivnoj lokaciji, evo gdje je slavni par otputovao!

Foto: Instagram
1/12
30.07.2024.
u 19:30

Franka Batelić i Vedran Ćorluka trenutno uživaju u Turskoj, a otkrili su i zanimljiv detalj s putovanja. Više detalja otkrijte u nastavku teksta

Bivši nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka trenutno uživa sa suprugom glazbenicom Frankom Batelić na odmoru u Turskoj. Na svom je Instagram profilu objavio fotografiju s pjevačicom, a oboje su bili u potpuno opuštenom ljetnom izdanju. "Crvena lica", napisao je Ćorluka u opisu objave, dajući do znanja da je par svoje slobodno vrijeme posvetio i sunčanju. Slavni par nedavno je proslavio i svoju šestu godišnjicu braka, a tim povodom zaputili su se u Düsseldorf na koncert legendarnog rock sastava Coldplay.

Podsjetimo, poznati je par Franka i Ćorluka u braku od 2018. godine, a vjenčali su se u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabete u Balama. Sina Viktora dobili su u siječnju 2020. godine, a kćerkica Greta stigla im je u studenom 2022. godine. Goste na njihovu vjenčanju zabavljao je jedan od najpopularnijih domaćih pjevača Tony Cetinski, a par je za prvi ples odabrao pjesmu "Prije sna" legendarnog Olivera Dragojevića, a kojemu je jučer bila čak šesta obljetnica smrti. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Osim toga, poznato je da ova obitelj živi u pravom luksuzu, točnije u luksuznoj vili od 1500 četvornih metara, a u njoj uživaju Franka, Vedran te njihovo dvoje djece – sinčić Viktor te kćerkica Greta, baš kao i njihov obiteljski psić. Njihova je vila procijenjena na više od dva milijuna eura, pisali su svojedobno domaći mediji, a Franka s vremena na vrijeme zna objaviti pokoji detalje njihove luksuzne vile o kojoj drugi definitivno mogu samo sanjati.

 

1/7

 

Dala je uvid u neutralne stepenice i nesvakidašnje vaze, a dok je uživala s kćeri, pokazala je dnevni boravak. Vila je rad arhitekata Zorana Zidarića i Tomislava Ćurkovića, a bila je nominirana za nagradu Drago Galić, koja se dodjeljuje za najuspješnije godišnje ostvarenje na području stambene arhitekture. 

 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek, zasjao je u ružičastom odijelu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije