RIJETKO VIĐENI

Zaljubljeni kao prvog dana! Mirna Maras objavila fotku s tajnovitim suprugom

Foto: Instagram
1/8
15.12.2020.
u 18:44

Voditeljica TV Bingo showa Mirna Maras Batinić zaljubljena je preko ušiju.

Zajednička fotografija sa suprugom na Instagram profilu HRT-ove voditeljice Mirne Maras Batinić postala je hit jer ne pozira često sa suprugom Željkom s kojim je u bračnu luku uplovila 2016. godine. Nakon što je objavila fotografiju ispod su se zaredali komplimenti.

"Ljubav je još uvijek na popisu onih stvari koje nam ne mogu zabraniti", napisala je Mirna uz fotografiju na kojoj je muž grli i ljubi u obraz, a pratitelji su raznježeno komentirali.

Foto: Instagram screenshot

"Awww","Preslatki ste" i slični komentari usljedili su ispod fotke.

Inače, par je sudbonosno "da, uzimam" izgovorio u tajnosti u restoranu u centru Zagreba 2016. godine. Prethodno tomu, Mirna je bila s poznatim fitness trenerom i bivšim glumcem Mariom Valentićem. S njim je 2007. sklopila brak u tajnosti na Mljetu, te su u braku koji je trajao skoro šest godina dobili sina.

 

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kacavenda
19:51 15.12.2020.

Bitno, ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije