Husein Hasanefendić Hus

Zamjenu za Akija nemoguće je naći, a Parni valjak će opstati samo ako nađemo novu priču koja će biti dostojna prethodne

14.10.2022.
u 13:00

Hus je rođen u Banja Luci, no obitelj se uskoro doselila u zagreb gdje su živjeli skromno, u garsonijeri

Komentara 6

DU
Deleted user
13:47 14.10.2022.

Na veliku žalost mog naraštaja, nikad više. Život ide dalje. Nikad više u glazbi se neće ponoviti 1970 - te i 80 - te. Toliko grupa i samostalnih izvođača, toliko kvalitetne i lijepe glazbe, toliko dobrih tekstova,...... To je jednom i nikad više da se u dva desetljeća na sceni pojave Parni Valjak, Prljavo Kazalište, Azra, Film, Oliver, Tereza, Mišo, Tomislav Ivčić, Stijene, Neki to vole vruće, Vještice, Novi Fosili, Srebrna Krila, Aerodrom, Bijelo Dugme, Crvena jabuka, Plavi Orkestar, Ekatarina Velika, Idoli, Zana, Partibrejkersi, Bajaga, Riblja Čorba, Leb i Sol, Kerber...... Unaprijed isprika mlađima ili zagriženijima, ali nespojivo je o tom glazbenom razdoblju govoriti ako se ne uzmu u obzir svi, jer su svi tada bili dio jugo scene. Puno njih više nema među nama, neki su se raspali i nestali sa scene, ostarilo se...... Jedinstveno glazbeno vrijeme. Ne treba se nadati ničemu sličnom više, nepovratno je prošlo.

Avatar kvasac60
kvasac60
13:11 14.10.2022.

Ima ih u Srbiji i Makedoniji kolko hoćeš..

RE
realist01
19:22 18.10.2022.

Nostalgija. Prošlo svršeno vrijeme. Imam puno sačuvanih LP-ija i dobar gramofon ,volim i ovu novu tehnologiju i u toj sam struci ali volim što se sve više mladih ,oko 40 g. vraća klasici i vinilu i štampaju u svijetu vinil i dosta je skup i cijenjen među šmekerima. Mislim na analogni koji ima topliji i prirodniji zvuk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?