NA TIKTOKU

Žanamari pokazala kako se cure zagrijavaju za izlazak: 'Tata vozi'

Žanamari Perčić
Foto: Instagram screenshot
1/10
22.08.2021.
u 16:29

U kratkom videu ona i njezina kćer plešu na muziku u autu dok njezin suprug Mario Perčić vozi.

Pjevačica Žanamari Perčić (39) na svojem je TikTok profilu pokazala kako izgleda kada se djevojke zagrijavaju za izlazak. U kratkom videu ona i njezina kći plešu na muziku u autu dok njezin suprug Mario Perčić vozi. Vidljivo je da je vani mrak, tako da je Žanamari napisala uz video da je to način na koji se djevojku zagrijavaju za izlazak. 

@zanamarimusic

*Tata vozi!

♬ original sound - Žanamari

Podsjetimo, Žanamari je nedavno objavila video u kojem pokazuje kako provodi odmor s obitelji. Njezin Instagram vrvi fotografijama u badiću, a nedavno se pobunila jer joj je Instagram brisao fotografije. „Eto bilo bi divno da me nitko ne prijavi za prekršaj, jer sam obukla kupaći kostim kojeg sam i dizajnirala. Ako se to nastavi događati morat će se moji dečki s kojima surađujem fotkati u bikinijima umjesto mene. Čujem da dečki smiju biti na plaži čak i na Instagramu. Žene će uskoro morati fino doći u tvornicu po par metara materijala i umotati se do grla za fotke s ljetovanja“, napisala je tada. 

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Ključne riječi

Komentara 2

ČS
Čuvaj se senjske ruke
22:58 22.08.2021.

Totalno nebitna.

DA
Daniel05041986
22:22 22.08.2021.

Zijeev

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije