isklesano tijelo

Žanamari pokazala kako se sredila za večeru sa suprugom, fanovi je obasuli komplimentima

Žanamari Perčić
Foto: Instagram
1/9
21.03.2022.
u 22:00

- Previše pričam, osjećam previše, trebam previše, očekujem previše… ali učinit ću da rasteš da osjećaš stvari koje nikad prije nisi - znakovito je u opisu slike poručila Tučepljanka

Pjevačica Žanamari Perčić (40) proteklog je vikenda otišla na romantičnu večeru sa suprugom Mariom, a na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pokazala kako je za izlazak odlučila obući ljubičastu haljinu s velikim dekolteom, koji je isticao njene obline. 

- Previše pričam, osjećam previše, trebam previše, očekujem previše… ali učinit ću da rasteš da osjećaš stvari koje nikad prije nisi - znakovito je u opisu slike poručila Tučepljanka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

 

Fotografija je u jednom danu dobila više od šest tisuća lajkova i puno oduševljenih komentara među kojima su i komentari Indire Levak, Ecije Ivušić te pjevačice Colonije Ivane Lovrić. Vežina joj je ostavljala emotikone vatre. Pjevačica je u posljednje vrijeme često isticala koliko vježba i koliko vremena provode u teretani. Sada je o tome progovorila i u intervjuu.

- Pa zapravo ne izlazim iz teretane, ali nije me to ponijelo toliko zbog fizičkog izgleda, nikad nisam imala problema s kompleksima, ali mi je bilo bitno zbog mentalnog balansa- ispričala je Žanamari za InMagazin te objasnila kako pazi na prehranu.

-Muž kuha, ja volim jesti odmah kad dođem iz teretane pa ga nazovem da mi spremi, ali nje to ništa komplicirano. Jedem piletinu, posni sir, jaja, ribu, dakle sve što sadrži protein. Pojedem nekad i ugljikohidrate jer ja stvarno ne želim smršavjeti - pojašnjava. Objasnila je i da ima celulita. -Pa što je žena bez celulita! Malo masnog tkiva je dobrodošlo i nikako to cure nemojte izgubiti, to je, ako ništa drugo, sada ekstremno in – dodala je Žanamari.

VIDEO: U petak je završila još jedna Večernjakova ruža: Pogledajte kakva atmosfera je vlada u HNK

 

Ključne riječi

Komentara 4

AN
ankobor
23:31 21.03.2022.

Pjevačica??? Ljudi, zna li netko neku njezinu pjesmu? Nije li ona, ranije blisko "surađivala" sa pokojnim Đorđem Novkovićem???

JM
Jmjm
04:30 22.03.2022.

I za ,,veliku zvijezdu,,moramo znati da je bila ne veceri,a onaj sto je umro na njoj dali je i on bio

DU
Deleted user
01:03 22.03.2022.

Pjevačica, bolje bi kok pristajao naziv instagramuša, pjevačice pjevaju i stvaraju glazbu, a dotična samo slika polugolu guzi.u

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije