Tračerica

"Žao mi je, nisam smjela roditelje okriviti za svoje loše djetinjstvo"

taylor momsen
pixsell
13.01.2011.
u 18:00

- Nakon što su pročitali članak, roditelji su se osjećali izdano, povrijeđeno! Volim svoje roditelje, i majku i oca! - izjavila je glumica

"Proizvod sam producenata, a ne odgoja", "Zašto bi samo dečki imali pravo na masturbaciju", "Zbog ambicioznih roditelja nisam imala normalno djetinjstvo"... samo su neki od kontroverznih izjava 17-godišnje Taylor Momsen, glumice iz tinejdžerske serije "Tračerica" i pjevačice u usponu. No, sad ju je jezik skupo stajao. Nakon posljednjeg intervjua nazvali su je roditelji užasnuti njezinih izjavama. Momsen se toliko posramila da im se odlučila javno ispričati.

– Nakon što su pročitali članak, roditelji su se osjećali izdano, povrijeđeno, rekla bih čak posrano! Volim svoje roditelje, i majku i oca! – izjavila je glumica, koja promovira debitantski album "Light Me Up" u Europi. Osjeća se krivom što je javno prezrela roditelje što su je pod svjetla reflektora stavili kad su joj bile dvije godine:

– Konstantno sam radila i zarađivala novac za obitelj da nisam stigla imati stvarni život – izjavila je tada.

– Možda nisam imala uobičajeno djetinjstvo, ali svejedno je to bilo lijepo odrastanje. Možda je bilo nekonvencionalno, ali danas sam zadovoljna tu gdje jesam – izjavila je.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije