na tiktoku

Bivša zaručnica Aarona Cartera javila se na društvenim mrežama nakon njegove smrti i objavila kratki video

Foto: profimedia
1/5
06.11.2022.
u 12:40

Aaron i Melanie godinama su bili u vezi i često su prekidali, a prošle godine dobili su i sina Princea.

Pjevač Aaron Carter preminuo je subotu u 35. godini. Pronađen je mrtav u svojoj kući u Lancasteru u Kaliforniji. Policija je potvrdila da su u subotu oko 11 sati primili dojavu da se muškarac utopio u kadi. Detektivi istražuju slučaj, no izvori su za TMZ rekli kako se radi samo o formalnosti jer nema dokaza koji bi upućivali na nasilnu smrt.

Njegova bivša zaručnica Melanie Martin viđena je u njegovoj kući, a pratiteljima se javila i na Instagramu iz automobila. Na TikToku je objavila kratku snimku na kojoj plače

@missmelaniexx

 

♬ original sound - Melanie

U izjavi za Associated Press, Melanie je zamolila za privatnost i rekla: "Još uvijek smo u procesu prihvaćanja ove nesretne stvarnosti. Vaše misli i molitve jako cijenimo".

Aaron i Melanie godinama su bili u vezi i često su prekidali, a prošle godine dobili su i sina Princea. Prije samo nekoliko mjeseci, Aaron je dao intervju u kojem je govorio o odlasku na rehabilitaciju u pokušaju da vrati skrbništvo nad sinom.

Aaron se proslavio kasnih 1990-ih kao pop pjevač, izdavši četiri studijska albuma. Debitantski album izdao je 1997. kada je imao samo 9 godina. Prodano je milijun kopija njegovog prvog albuma, a drugi, "Aaron's Party", prodan je u tri milijuna primjeraka.

Ubrzo nakon uspjeha drugog albuma, postao je dio stalnog postava Nickelodeona, američkog TV kanala za djecu. Također je često sudjelovao u turnejama Backstreet Boysa sa starijim bratom Nickom. Aaron je kroz godine često imao probleme sa zakonom i zloupotrebom supstanci. Više je puta bio i na odvikavanju

VIDEO>>Koprivnica: Severina povodom Dana grada napravila veliki tulum za nekoliko tisuća obožavatelja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije