kratko je trajalo

Zbog jedne stvari potpuno je poludjela! Otkriveno zbog čega se Pamela razvela nakon samo 12 dana

Foto: Profimedia
1/6
09.02.2020.
u 15:13

Razvod od 22-godine starijeg filmskog producenta uslijedio je samo 12 dana nakon vjenčanja na Malibuu.

Prije tjedan dana glumica Pamela Anderson (52), najpoznatija po ulozi u kultnoj 'Spasilačkoj službi', objavila je da se razvodi od supruga Jona Petersa. Razvod od 22-godine starijeg producenta uslijedio nakon samo 12 dana braka.

- Bili bismo jako zahvali ako biste nas podržali u ovoj odluci. Odlučili smo se razdvojiti kako bi shvatili što želimo od života i jedno od drugog. Život je putovanje, a ljubav je proces - poručila je Anderson i mnoge ostavila u šoku. Iako nije htjela otkriti razloge bračnog brodoloma u javnost su ipak iscurili navodni razlozi bračnog kraha.

- Pamela ima veliko srce i voli jako i brzo. Vratila se s putovanja i Jon joj je rekao: "Volim te, vjenčajmo se." Ona je rekla "dobro". Ali, odmah je vidjela da je on previše fokusiran na slavu, dok ona pokušava da provodi što više vremena van javnog života s obzirom na to da se fokusirala na humanitarni rad. Pamela je osjećala da Jona frustrira to što je ona htjela zadržati svoju financijsku neovisnost. Počeo je da joj miješa u karijeru, odnosno, htio joj je srediti ulogu u filmu na kojem je radio, ali ona to nije htjela - rekao je dobro upućen izvor za Page Six.

Podsjetimo, par je u u vezi bio prije 30 godina, a ponovno su se spojili prije nekoliko mjeseci. prošli mjesec svoju su vezu ozakonili u Malibuu. - Svugdje ima lijepih djevojaka, mogao sam imati koju želim, a ja sam 35 godina čekao Pamelu. Ona me čini divljim, na dobar način - kazao je Peters za TMZ. Inače, ovaj producent najpoznatiji je po radu na obje verzije filma "Zvijezda je rođena", iz 1978. i 2018., kao i filmu "Flashdance".

Foto: Profimedia

Zanimljivo je da je ovo i za Pamelu i za Jona peti brak. Ona je bila udana za Tommyja Leeja, Kida Rocka i dva puta za Ricka Salomona. Peters je između ostalih bio oženjen za glumicu Lesley Ann Warren, te producenticu Christine Forsyth-Peters, a poznat je i po dugogodišnjoj vezi s Barbrom Streisand.

Mia Dimšić: 'Naljutila sam se na mamu i tako je nastala pjesma Život nije siv'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije