Muke s poreznicima

Zbog neplaćanja poreza Lauryn Hill smiješe se tri godine zatvora

lauryn hill
pixsell
22.08.2012.
u 10:19

Pjevačica je trenutno na slobodi jer je platila kauciju od 150 tisuća dolara, a konačnu odluku u ovom slučaju sud će donijeti u studenom. Uz zatvorsku kaznu prijeti joj i ona novčana, u iznosu od 75 tisuća dolara

Američka glazbenica Lauryn Hill opet je u nevoljama s poreznicima. Nedavno je priznala da je svjesno i namjerno utajila porez u periodu od 2005. - 2007. godine te si priskrbila zaradu od 1,8 milijuna dolara. Sada je pak zasebno tuži država New Jersey, gdje također ima neplaćenih dugovanja.

Kako je navedeno u optužnici, New Jerseyu duguje skoro pola milijuna dolara neplaćenog poreza. Prošli tjedan Lauryn je odbila gostovati kod Oprah na temu financija.

Lauryn je trenutačno na slobodi jer je platila kauciju od 150 tisuća dolara, a konačnu odluku u ovom slučaju sud će donijeti u studenom. Pjevačici prijeti zatvorska kazna od tri godine i novčana kazna u iznosu od 75 tisuća dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije