oglasio se

Zdravko Mamić prozvao suce uz Albinin hit: 'Sessa, tick-tock, vrijeme ti curi'

Foto: Pixsell kolaž
1/11
22.03.2021.
u 11:47

Ovaj put je u cijelu situaciju upleo i pjevačicu Albinu Grčić te je objavio prepjev njezine pjesme Tick-Tock, koja ide na Eurosong, te ponovno prozvao Sessu.

Donedavni čelnik Dinama Zdravko Mamić na društvenim mrežama ne prestaje s prozivkama suca Vrhovnog suda Đure Sesse. Ovaj put u cijelu situaciju upleo je i pjevačicu Albinu Grčić te je objavio prepjev njezine pjesme Tick-Tock, koja ide na Eurosong, te ponovno prozvao Sessu. 

"Tick-tock, 
Vrijeme curi, 
Đuro K€$$a  gdje je tvoja ostavka više?
Zar se tako sporo piše? 
Tick-tock,
Vrijeme juri,
Ovih dana,
Teško dišeš,
AJMO!" 
napisao je Zdravko Mamić na svom verificiranom profilu na Facebooku. 

Foto: Facebook/TS Auris


Podsjetimo, Mamić je ranije priznao da je da je kupovao luksuzne cipele, plaćao večere i feštao sa sucima.
Nedavno je zamolio suca Vekića da sam prizna što je radio u Dubaiju s ljubavnicom i njenom kćeri

"Pomalo se i ja služim internetom, pa znam da kada privatno idete na put, trebate rezervirati i platiti avionske karte, a te vam potvrde dođu na e-mail s računom. Isto vrijedi i za hotele. Sudac Vekić preračunao se u svojim pokušajima manipulacije, kako bih ja znao da je on u Dubaiju, gdje i s kime, te znao njegovog šogora ako nisam bio s njime. Pokažite nam račune gospodine Vekiću, došlo je vrijeme. Možda vam sjećanje osvježi činjenica da ste bili sa mnom u Rixosu, a da potvrde o rezervaciji leta nemate jer su kupljene direktno u Beogradu, odakle ste letili za Dubai. Prijevoz do Beograda sredila vam je gospođa Mica iz osječkog restorana Bijelo Plavi kod koje svakodnevno pijete i jedete na račun drugih. Za početak na račun vlasnika Osječke pivovare gospodina Ivana Komaka. #ReformaPravosuđa", napisao je ranije Mamić na svojoj Facebook stranici.

Pogledajte najbolje trenutke s dosjele Večernjakove ruže 2021. godine

 

Ključne riječi

Komentara 72

DU
Deleted user
12:14 22.03.2021.

I tako je Maminjo postao najveći reformator hrvatskog pravosuđa....

MA
malena1983
12:35 22.03.2021.

Kako ih pere, nisam njegov fan ali mi je porastao u očima. Najveća je ironija što mu je suđenje premješteno iz Zg u Os zbog manjeg utjecaja na pravosuđe.

RU
Rusvaj
12:12 22.03.2021.

Aaaajmoooooo..... Samo udri po bandi, jer nemaš šta izgubiti.... Maminjo samo naprijed

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije