Nesuglasice

Željan iz 'Ljubav je na selu' objavio kakve mu slike Samanta šalje nakon prekida: Ovo mi šalje i provocira

Foto: Facebook
1/9
21.06.2021.
u 19:09

Željan je s ostalim prijateljima podijelio što mu je to danas Samanta poslala u inbox.

Ljubav Željana Arnerića i Samante, bivših sudionika showa "Ljubav je na selu" nije dugo potrajala i ovog vikenda Željan je objavio kako su prekinuli jer su im se stavovi o životu razlikovali i to ih je udaljilo. Ipak, ostali su prijatelji na društvenim mrežama i Željan je s ostalim prijateljima podijelio što mu je to danas Samanta poslala u inbox.

- O bivšima sve najbolje. A ljubomora je s obe strane bila problematična, samo ja nisam pisao o tome i neću. Evo Samanta mi šalje slike u inbox i provocira u kupaćem kostimu. Ovo mi nije slomilo krila, nego baš suprotno, dalo mi je krila, a njoj želim svu sreću i da izađe iz svog ego tripa, te da se ne udeblja mnogo od "fast fooda" - napisao je Željan i objavio Samantine fotografije u kupaćem kostimu koje je i ona sama danas ranije objavila na Facebooku. Nakon objave javila mu se Samanta i napisala: Koje provokacije Željane pa ljeto je zaboga opusti se što ti je? Rekla sam i novinarima da smo frendovi sad i zašto se tako loše ponašaš sad. Na to joj je Željan uzvratio:

Foto: Facebook/TS Auris

- Opušteno uživam uz koktele u društvu jedne dame. Pa jesmo u ok odnosima al isto si me razočarala, al nema veze, što je tu je. Samanta je na to rekla kako je i on razočarao nju, a Željan je ovaj razgovor zaključio ovim komentarom: Ok, pozdravljam te, uživaj u Zadru i "pazi na liniju".

VIDEO Snimka pobudila sumnju da Mija Begović vodu iz bazena pušta u Mrežnicu, glumica nam to demantira

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije