ljubav je na selu

Željan poljubio Ivanu u finalu showa, a reakcije gledatelja ne staju: Samanta na aparatima

Foto: RTL
1/13
01.06.2021.
u 11:20

No nekoliko tjedana prije emitiranja ove epizode Arnerić je na Facebooku otkrio da je ipak u vezi s jednom drugom kandidatkinjom - Samantom.

U posljednjoj emisiji 13. sezone showa 'Ljubav je na selu' farmeri, ali i neki kandidati šokirali su gledatelje priznanjima da su se zaljubili u neke ljude za koej se možda i nisu borili u showu. Jedan od njih je i Željan Arnerić koji je kazao kako se zaljubio u Ivanu iz Sarajeva. 

- U međuvremenu, nakon izbacivanja, sprijateljio s jednom drugom kandidatkinjom. Mislim da su neke iskre i kemija prema Ivani iz Sarajeva. Kad smo se vratili s farmi malo smo se dopisivali i našli se u Zagrebu, proradila je kemija - kazao je Željan i poljubio Ivanu. 

No, nekoliko tjedana prije emitiranja ove epizode Arnerić je na Facebooku otkrio da je ipak u vezi s jednom drugom kandidatkinjom - Samantom. 

Gledatelji su naravno na društvenim mrežama odmah komentirali tu situaciju. 

- Je li on sada prevario Samantu ili je to s Ivanom bilo prije Samante? - pitao je jedan pratitelj, a ubrzo mu je odgovorio drugi: 

- Taj Željan je očito neodoljiv ženama.

 - Samantin pogled je najbolji... gledala u Željana i Ivanu i ne može vjerovati - komentirala je jedna gledateljica. 

- Samanta na aparatima - pisali su mnogi.  

- Željan najveći frajer sezone - dodala je još jedna gledateljica. 

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ..SHEDOW..
..SHEDOW..
11:23 01.06.2021.

Meni on djeluje "na onu stranu" totalno, ovo sa ženama možda samo radi diverziju da se ormar ne otkljuća, otvore vrata . . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije