Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove uloge

Željka Ogresta i Zoran Vakula od jeseni na Hrvatskom radiju

zeljka ogresta,portal
Matija Habljak/PIXSELL
22.08.2013.
u 17:19

Nakon dugo vremena Željka Ogresta ponovno će se družiti sa slušateljima utorkom od 12.35 do 13.30 u talk showu "Homo sapiens"

Jesensku shemu Drugog programa Hrvatskog radija obogatit će i glasovi Željke Ogreste i Zorana Vakule, javlja HRT. 

Nakon dugo vremena Željka Ogresta ponovo će se družiti sa slušateljima utorkom od 12.35 do 13.30 u talk showu "Homo sapiens" koji će donositi životne priče gostiju, njihov osobni i profesionalni put i razvoj. Bit će to osobe iz hrvatskog javnog života. 

Petkom će emisiju voditi te ''vedriti i oblačiti“ Zoran Vakula koji će uvoditi slušatelje u novi dan uz obilje servisnih informacija, zanimljivosti, najava događanja, nagradnih igara te razgovora s gostima iz različitih područja života. Povratak emisije "Globotomija" u eter donosi satirične osvrte na aktualne političke i društvene događaje koji utječu na živote takozvanih malih ljudi te nagradne igre. Petkom od 10.35 do 14 sati slušatelje će uveseljavati Mirko Fodor.

Radnim danom od 6 do 10 sati emitirat će se nova emisija ''Dobro jutro'', a od novih sadržaja na HRA2 je i "OM-Obiteljski magazin" nedjeljom ujutro od 9 do 12.30 sati u kojem će na pozitivne emocije poticati AnkicaTomašković te emisija za mlade "Petlja".

>>Vakula: Lakše podnosim vrućinu nego hladnoću

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije