'LJUBAV JE NA SELU'

Željko više ne želi trpjeti svađe u kući, a neki su spremni za prve poljupce: 'Ne bojimo se pokazati što osjećamo'

Foto: RTL
1/4
20.10.2024.
u 14:21

Radne akcije, međusobna podbadanja, tulumi i vrući poljupci obilježit će još jedan dan na farmama – nova epizoda 'Ljubav je na selu' na rasporedu je večeras od 20.15 sati na RTL-u.

Kod najstarijeg farmera Zlatka u Gračecu opasno će se tulumariti, a jutro nakon na meniju će biti novi prigovori upućeni njegovim damama. „Što god radimo, radimo pogrešno“, kazat će Antonija.

U Puli kod Ive i dalje vlada napeta atmosfera, a Katica i Tamara pokazivat će sve više žara u borbi za svog farmera. Ivo će, pak, dan poželjeti provesti nasamo s Katicom pa će joj ispuniti veliku želju. Vesna će, jutro nakon svađe s Marijom, i dalje prepričavati što ju je to naljutilo, a svaki pokret svojih konkurentica budno će pratiti. Rasprave u svojoj kući više neće htjeti trpjeti Željko pa će glasno poručiti: „Nema svađe, uopće me ne zanima ili ćete svi ići kući!“

Foto: RTL

VEZANI ČLANCI:

Valentina će i dalje tražiti dokaze da je Toniju prva i jedina, a dobro mjesto da pokaže svoj pobjednički duh bit će nogometno igralište na koje će ih Toni odvesti. „Općenito se vodim time da kod mene ne postoje neka pravila osim mojih“, komentirat će pa zaigrati nogomet. Darko svojim damama sprema još malo posla, a podbadanja između Brankice i Anamarije će se nastaviti: „Smatrala je da sam ja dobila najlakši zadatak i počela je kvocati!“ U Lici kod Ilije sve će biti spremno za tulum na bazenu, a Ilija će grliti i ljubiti Mirjanu. „Uzbudio sam se, emocije te ponesu“, priznat će Ilija, dok će Ruža smatrati kako Mirjana igra neku igru.

1/16

Ivica, Amra, Ivana i Ilona večer će odlučiti provesti uz karaoke, a poneseni emocijama, Ivica i Ilona strastveno će se ljubiti.
„Ne bojimo se pokazati ono što jedno prema drugom osjećamo“, poručit će zaljubljeno farmer. Je li na pomolu još jedna veza i kako će reagirati ostale Ivičine djevojke, pokazat će nova epizoda 'Ljubav je na selu', večeras od 20.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

VIDEO Obožavatelji u šoku zbog tragične smrti Liama Paynea, ispred hotela su zapalili svijeće i pjevali

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije