Ljeto

Zgodne manekenke raspametile Vodičane

Neven Ciganović
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/10
24.07.2010.
u 22:12

Dok su se Aleksandra Grdić, Ivana Jergić i Iva Jerković rashlađivale koktelima, njihova pojava zagrijavala je tijela i ubrzavala bilo nazočnih turista

Komentara 13

MS
My Soul
16:42 25.07.2010.

a šta fali ovoj prvoj fotki. u prvom planu zgodno žensko dupe i plava boja majice, koja se potpuno slaže s tonom ciganovićevih očalica. meni se baš sviđa kako je to ispalo. p.s. pohvalila bih najnoviji ciganovićev izgled, konačno liči na čovjeka i to sasvim zgodnog.

SA
sandrina
00:19 25.07.2010.

...samo da se guzit po naslovnicama, plandovat, ne mrdat malim prstom, preseravat se pred objektivima, da ti sponzori plaćaju žderilo, pilo i spavanje po hotelima, okolo plovit na tzv. \"brodovima ljepote\", droksat se po Zrću, glupavo se cerekat kao hostesice, družit se s gayavima, vucarat okolo psiće na baterije pod pazuhom, zveckat ključevima sponzorskog auta......

KA
karlić
08:50 28.07.2010.

Za ovu vijest bi nekome trebalo dati kakvu nagradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije