Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Žiri se našao u nebranom grožđu

zorana unković
Foto: Nova TV
1/2
24.04.2016.
u 22:00

Pred žirijem Supertalenta ove je nedjelje težak zadatak odabira preostalih 55 polufinalista za emisije uživo

Brojni natjecatelji u ovogodišnjem Supertalentu pokazali su svoj talent na audicijama, poznato je već pet polufinalista, a još samo 55 najboljih i najimpresivnijih bit će odabrano za uzbudljivi polufinale. Sudeći po kandidatima ove sezone, žiriju neće biti nimalo lako.

– To što sam članica žirija izuzetno je iskustvo, međutim dolazi trenutak koji je najosjetljiviji i najteži – otkrila je Danijela, dok je Mislav dodao:

– Čeka nas ozbiljan posao i nadam se da ćemo se uspjeti složiti oko najboljih kandidata i prikazati Hrvatskoj ono najbolje! U ovotjednoj emisiji, koja je na Novoj TV u nedjelju od 20 sati, vidjet ćemo još nekolicinu nastupa uz koje ćemo se nasmijati, zabaviti i opustiti. Za Domagoja, Luku i Miroslava breakdance je umjetnost bez granica i stvar osobne kreacije, a samo za nastup na Supertalentu okupili su se pod nazivom Lege i na osječku audiciju došli steći jedno novo iskustvo. 

Što sve može napraviti sa svojim glasom, zanimalo je i dvadesetsedmogodišnju Zoranu Unković koju prijatelji već dugi niz godina pokušavaju nagovoriti da pokaže barem jedan od svojih talenata, a prijavom na Supertalent to su ove godine i uspjeli. Ova vizualna umjetnica bavi se klasičnom glazbom i folklorom, no priznaje da katkada izlazi iz okvira klasičnog.

Soul i blues njezina su druga velika ljubav pa je upravo ovu vrstu glazbe odlučila izvesti pred žirijem. Svoj talent pokazat će i Luka Vukmirović, koji ističe kako mu „riječ mađioničar ljigavo zvuči“ pa stoga preferira za sebe kazati kako zna trikove s kartama.

>> Supertalent aplikacija zabilježila više od 100.000 interakcija tijekom prošle emisije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije