Nova grupa natjecatelja showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' započela je svoju kulinarsku avanturu vrlo ambicioznim receptima. Je li moguće skuhati sarmu, pačja prsa, janjetinu s bižima i teleći mozak u svega 60 minuta?
U posljednjem selekcijskom tjednu osam se parova bori za prolaz u drugi krug natjecanja. Žiri nije bio ushićen onime što su bivši natjecatelji donijeli na kušanje pa nova grupa kuhara-amatera mora dati i 200% sebe kako bi već u samom startu popravila dojam i loš predosjećaj žirija.
Zbog toga su natjecatelji izabrali vrlo zanimljive namirnice koje se ne kuhaju svaki dan, niti se poslužuju u svakom restoranu…
„Ja nikada nisam radio s mozgom. Recite mi, kako ćete ga koristiti? Zašto ga perete vodom? Ja vas to pitam da znate objasniti i gledateljima zašto radite neke stvari s mozgom…“, provocira Tomislav Špiček natjecatelje, znajući da će ih svojim dvosmislenim pitanjima dodatno zbuniti.
No, ponekad se i žiri iznenadi otkačenim smislom za humor kandidata, pa će tako na pitanje „Znaju li gdje se mozak uopće nalazi“, Špiček dobiti odgovor – „Kako kome!“, i time nasmijati sve prisutne na setu.
Tko je kuhao mozgom, a tko bez mozga, doznat ćemo večeras u novoj epizodi kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 20 sati na RTL-u!