SOPHIA LOREN

Živjela je u trošnoj kući i dijelila sobu s 8 drugih ljudi, njena majka je prosila hranu i krala vodu za piće iz automobila

20.09.2024.
u 17:11

Nekoliko mjeseci prije 90. rođendana Sophia je pala u svom domu u Švicarskoj. Slomila je bedrenu kost i kuk. Završila je na operaciji, a njezini sinovi Carlo Jr. i Edoardo bili su cijelo vrijeme uz voljenu majku. – Znala sam da želim nastaviti život koji sam vodila prije pada pa sam morala raditi brojne vježbe kako bih mogla ponovno hodati. Od jeseni sam pet puta tjedno išla na fizioterapiju – rekla je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?