spreman je

Zoran Šprajc pokazao što je sve kupio u dućanu prije utakmice: 'Ovo je danas i ručak i večera'

Foto: Instagram
1/10
13.12.2022.
u 17:00

Na Instagramu je objavio sliku iz dućana i pokazao kako je kolica napunio pivom i grickalicama. Ipak, nije otkrio gdje će gledati utakmicu i tko će mu sve praviti društvo, ali je uz fotku dodao zanimljiv status.

Urednik i voditelj 'Stanja nacije', emisije koja se prikazuje na RTL-u, Zoran Šprajc (54) na društvenim mrežama često objavljuje neke detalje iz privatnog života. Sada je pokazao kako se priprema za gledanje utakmice naše reprezentaciji u polufinalu Svjetskog prvenstva protiv Argentine.

Na Instagramu je objavio sliku iz dućana i pokazao kako je kolica napunio pivom i grickalicama. Ipak, nije otkrio gdje će gledati utakmicu i tko će mu sve praviti društvo, ali je uz fotku dodao zanimljiv status. 

- Ovo je danas i ručak i večera - napisao je.

Foto: Instagram
 

Inače, Šprajc se u studenom prisjetio kako je preživio čak dva infarkta.  

- Prvi srčani sam "dobio" 23.11. 2013. Kako nisam postao ništa pametniji nakon šest godina sustigao me i drugi - i to točno na isti dan - 23.11 2019. Treći ću nadam se uspjeti izbjeći (ako ništa drugo prestao sam pušiti i počeo šetati) ali današnji dan u svakom slučaju mi je kao drugi rođendan. Ali da ne vučem vraga za rep, slavim ga samo ovako, virtualno. Čuvajte se, pazite se, nitko to za vas ne može činiti bolje od vas samih. - napisao je Šprajc na Instagramu.

Nakon ovih zdravstvenih tegoba Šprajc je promijenio svoje životne navike; počeo je redovito ići u šetnju te se odrekao i svog velikog poroka - cigareta. 

- Stres je u pozadini svakog mog infarkta, ali ne udara stres sam po sebi nego način na koji ga se pokušavamo riješiti. U mom slučaju to su bile abnormalne količine cigareta i cigarillosa. Kada im dodamo pretilost, neurednu i nezdravu prehranu, slabu tjelesnu aktivnost uz malo loše genetike, rezultat je morao biti upravo onakav kakav je bio - ispričao je za Story nakon oporavka od drugog srčanog udara. Kada je imao drugi infarkt i dok se oporavljao u bolnici javljao se svojim obožavateljima putem Instagrama. 

- Zadnji put bio sam prije šest godina i valjda mi zafalili ti ljudi i stentovi, uglavnom nekidan mi neki vrag nije dao mira sve dok ponovo nisam otišao. I zanimljivo, došao sam na svoj najdraži odjel točno na isti dan, skoro i sat, kao i prije šest godina - napisao je tada iz bolnice na Instagramu. 

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

Komentara 18

RE
remarga
17:29 13.12.2022.

Ne kužim baš za kog ce on navijati? Pa njegova Srbija nije prošla skupinu

NI
nipos
17:55 13.12.2022.

Mi smo zemlja širokogrudna pa jedan više navijač Argentine nam neće smetati...

TH
Thufir
18:09 13.12.2022.

TV kritika VLa prije dan, dva: "Iz veoma je sličnog razloga - što je češće u fokusu voditelj nego tema - teško komentirati i "Stanje nacije" Zorana Šprajca, no to je s obzirom na tip emisije i očekivano. Ipak, prošlog je petka napravljen gaf koji ne može proći ispod radara. Šprajc je u svom "osebujnom stilu" (da opet iskoristimo pridjev dana) negativno i sarkastično komentirao nastup Hrvatske na Svjetskom prvenstvu nižući poveznice između Dalićevih izabranika, moljenja krunice na Trgu, Plenkovića i slično… Osobno smatram da su takvi prilozi potpuno nepotrebni u trenutku dok se većina te iste nacije, o čijem stanju Šprajc debatira, raduje uspjesima nogometaša (ok, možda neke to ne zanima, i to je u redu, ali tko se baš strastveno protivi hrvatskom uspjehu?), ali isto tako mislim da u kritici ruže i kaktuse ne treba dijeliti prema osobnim uvjerenjima. Ali ono što je potpuni promašaj i što može biti predmet kritike jest to što je "Stanje nacije" emitirano nekoliko sati nakon pobjede Hrvatske nad Brazilom, a očito je snimano prije utakmice pa je Šprajc nadugo i naširoko komentirao nešto što se još uopće nije dogodilo i nije znao koji će biti rezultat. Pa je, dok je Hrvatska već izborila polufinale, propitkivao kako smo uopće prošli Japan, je li ta pobjeda bila zaslužena i što uopće radimo u utakmici s Brazilom. Svašta…". Ne znaš kaj je gore, Šprajc il' njegovi obožavatelji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije