Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljeni voditelj

Zoran Šprajc pokazao djelić blagdanske atmosfere u svom domu: 'Bor papučar'

Foto: instagram
1/19
24.12.2023.
u 20:00

Šprajc je na svojem Instagram storyju prvo pokazao kakav je ugođaj u njegovoj obitelj te se vidi kako su njegova djeca ukrašavala jelku u opuštenom izdanju, a supruga je sve nadgledala. Nakon toga Zoran je pokazao i kako izgleda njegova jelka ove godine.

Televizijski voditelj i urednik emisije 'Stanje nacije' Zoran Šprajc sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli različite prizore i situacije iz života, a ovoga je puta pokazao kako se u njegovom domu slavi Badnjak. Naime, Šprajc je na svojem Instagram storyju prvo pokazao kakav je ugođaj u njegovoj obitelj te se vidi kako su njegova djeca ukrašavala jelku u opuštenom izdanju, a supruga je sve nadgledala. Nakon toga Zoran je pokazao i kako izgleda njegova jelka ove godine. Uz fotografiju božićnog drvca dodao je i svoj komentar.

- Bor papučar - napisao je pored.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Šprajc je u braku sa suprugom Lidijom. Svoju životnu partnericu Šprajc je upoznao na HRT-u dok je on radio kao novinar, a ona kao lektorica. Druženja su se ubrzo intenzivirala i u privatno vrijeme, a nedugo nakon što s prohodali začula su se i svadbena zvona.

Danas su Zoran i Lidija ponosni roditelji troje djece kćeri Franke te sinova Mirona i Darjana. Zanimljivo je i da Lidija iza sebe ima "televizijski staž". Prije desetak godina Šprajcovu suprugu mogli smo gledati u HRT-ovoj jezičnoj emisiji 'Slova do krova', a mnogi su tada komentirali da je gospođa Šprajc pravo osvježenje na malim ekranima. Sada pak uređuje novu HRT-ovu emisiju 'Zlatna liga'. 

VIDEO Lana Klingor Mihić o prizorima u shopping centru

Ključne riječi

Komentara 23

KO
Korda
20:38 24.12.2023.

Pa zar gosin Jovanovic kiti jelku 24. prosinca????? Cccccccccc

PR
prajdali100
22:02 24.12.2023.

Otkud ovaj lik " omiljeni voditelj" ? Komu on može biti omiljen?

BU
burza
22:17 24.12.2023.

Rijetko iritantan covjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije