SKRATILA KOSU

Zrinka Cvitešić nastupila u Lisinskom i iznenadila sve promjenom imidža

Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/10
05.03.2023.
u 14:35

- Njezina poznata rečenica: 'Ne razumijem kako se može živjeti bez rada' i moja je misao vodilja i ono u što duboko vjerujem - poručila je Zrinka čitajući pismo Dore Pejačević u Lisinskom. Glumica je odlučila dosta skratiti kosu te ju je dodatno ispunila valovima. Fotografije s novom frizurom podijelila je i na svom Instagram profilu

Muzička akademija obilježava stotu obljetnicu smrti Dore Pejačević nizom koncerata, a jedan od njih održan je i sinoć  u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Na koncertu su nastupili Zrinka Cvitešić, Andrei Bielow, Monika Leskovar, Martina Filjak, Martina Mikelić te Simfonijski orkestar HRT-a, a dirigirao je Pascal Rophe

Glumica Zrinka Cvitešić (43) pročitala je Dorino pismo posvećeno njezinom suprugu.

- Njezina poznata rečenica: 'Ne razumijem kako se može živjeti bez rada' i moja je misao vodilja i ono u što duboko vjerujem - poručila je Zrinka koja je predstavila novi imidž. Glumica je odlučila dosta skratiti kosu te ju je dodatno ispunila valovima. Fotografije s novom frizurom podijelila je i na svom Instagram profilu.

- Zapravo sam samo tjelesno ovdje, sve što u sebi osjećam kao življenje i doživljavanje lebdi iznad prisutnoga i vidljivoga i u nekoj dubokoj i lijepoj beskonačnosti vidim u zrcalu svoga osjećanja pokretačke snage u liku ljubljenih bića i tisuće sjećanja izranja poput vodencvjetova na glatkoj površini jezera. U tu beskonačnost osjećaje slijede i misli i tamo promišljam svoje najbolje, jer sve što je dobro i veliko izrasta iz ljubavi - citirala je  u opisu dio iz pisma posvećenog Dori.

Inače, dvije godine nakon što je na svom Instagram profilu najavila novi projekt i tek tajanstveno otkrila da je riječ o Amazonovom projektu u javnost su isplivale i prve fotografije serije 'The Power' u kojem naša glumica tumači jednu od glavnih uloga. 
Zrinka je uskočila u lik Tatiane Moskalev, bivše prvu damu Moldavije.

Na fotografiji koja je izašla uoči premijere Cvitešić izgleda poprilično drugačije. Iako smo je navikli gledati u ležernim izdanjima i bez previše šminke na licu, ovog puta za potrebe uloge pozirala je s jakom šminkom u elegantnoj bijeloj kombinaciji i iznenadila mnogobrojne pratitelje na društvenim mrežama. 
Riječ je o britanskoj seriji koja je trenutno u fazi postprodukcije te bi na proljeće trebala krenuti na Amazonu, a njezina se radnja temelji na istoimenom romanu spisateljice Naomi Alderman, u kojem Tatiana (koju tumači Zrinka) ubije svog supruga i preuzme vlast u zemlji i državu pretvara u matrijarhalno carstvo Bessapara.

1/11

Zrinka je tako nakon velikog uspjeha na londonskoj kazališnoj sceni i West Endu, dobila je ulogu i u visokobudžetnom Amazonovom  serijalu 'The Power' u kojoj glumi rame uz rame s holivudskim facama poput Tima Robbinsa, Leslie Mann, Johna Leguizame, Eddieja Marsona i Roba Delaneyja. Ulogu u seriji ima i Toni Collette (50) koja tumači lik gradonačelnice Seattlea.

Radnja se vrti oko skupine tinejdžerica koje misteriozno razviju posebnu moć koja im omogućuje da ubijaju ljude strujom. Ubrzo se takva moć pojavi u svakoj ženi na svijetu.Serija se trebala početi snimati još u ožujku 2020. godine, no zbog pandemije koronavirusa snimanje je neko vrijeme bilo odgođeno. Serija se snimala u Vancouveru, u Kanadi.

Podršku na privatnom, ali i na profesionalnom planu već joj dugi niz godina pruža partner, bivši nogometaš Niko Kranjčar. Oboje jako drže do svoje privatnosti i svoju ljubav nikada nisu htjeli medijski eksponirati. Niko se u Zrinku zaljubio u Londonu nedugo nakon što je ona prekinula vezu s glazbenikom Hrvojem Rupčićem. On je tada igrao za londonski klub Queens Park Rangers, a talentirana Karlovčanka ostvarivala je svoj san na West Endu u mjuziklu “Once”.

Njihova romansa razotkrivena je na dodjeli najprestižnije britanske kazališne nagrade “Laurence Olivier Award” kada je Zrinka trijumfirala u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu. Taj nevjerojatan uspjeh proslavila je u Londonu s obitelji, a iako je Niko izbjegavao crveni tepih, te večeri zaljubljeni par, prepuštajući se zagrljajima i poljupcima u hodniku, bio je uvjeren kako ih nitko ne vidi, no prevarili su se i tada su prvi put snimljeni zajedno.

VIDEO: Mama ŠČ! treća najgledanija pjesma Eurovizije na službenim stranicama u veljači 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije