Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLASNO JELO

Zuzana iz 'Života na vagi' podijelila je odličan recept za valjuške koje je pripremila sa sinom

Zuzana Filipaš
Foto: RTL
1/5
07.04.2024.
u 19:45

Nakon showa aktivna je na društvenim mrežama gdje s pratiteljima dijeli snimke na kojima pokazuje kako redovito vježba, ali dijeli s njima i recepte za brojna jela

Zuzanu Filipaš gledatelji su upoznali u šestoj sezoni showa "Život na vagi" u kojem je postigla odlične rezultate i izgubila višak kilograma s kojima je dugo vodila borbu.  Zuzana dolazi iz istarskog mjesta Raša, po zanimanju je obrtnica i imala je 146 kilograma kada se prijavila u ovaj RTL-ovu show, a napravila je to zato jer u ogledalu dugo vremena nije vidjela sebe nego drugu osobu.

Nakon showa aktivna je na društvenim mrežama gdje s pratiteljima dijeli snimke na kojima pokazuje kako redovito vježba, ali dijeli s njima i recepte za brojna jela. Nedavno je podijelila i recept za valjuške s makom, a u videu je jelo pripremala sa sinom. 
Valjušci s makom za koje je potrebno: 500g crvenog krumpira, 200 g glatkog brašna, 50 g maslaca, 1 jaje, malo soli, 150 g maka, 60 g šećera u prahu. U videu je pokazano kako se krumpir kuha s korom, oguli se i nariba te mu se dodaje brašno, maslac i jaje. Od toga se zamijesi tijesto od kojeg se režu valjušci koji se kuhaju u vodi, a zatim se poprže na maslacu te im se dodaje mak i šećer u prahu.

 

 

VEZANI ČLANCI

 

Zuzana također pokazuje i kako se druži te pomaže kandidatima posljednje sezone. Naime, Zuzu je nedavno podijelila video u kojem je pokazala kako vježba zajedno s Dajanom Milevoj, Jurom Dundovićem i "tetom čuvalicom" Mirnom Posavec - 'Život na vagi' stvara divna prijateljstva – napisala je pored objave, a u komentarima joj se javila i Mirna. "Super trening", komentirala je. Zuzu je ovogodišnjim kandidatima 'Života na vagi' govorila o svojoj upali koju je imala kada je izašla iz showa. "Nisam više mogla. Ta bol je bila toliko velika", rekla je Zuzu. Objasnila je kako joj je tada u mislima bilo more u kojem može plivati. 

"Do finala sam smršavjela skoro 25 kila plivajući. Ne treba imati strah da ne možete raditi kad vas nešto boli. Nađite nešto drugo", ispričala je.  Čehinja Zuzana u šestu sezonu 'Života na vagi' ušla je sa 146 kilograma i ona je jedna od onih koja nije dogurala daleko u showu, ali to je nije pokolebalo na njezinom daljnjem putu k ostvarenju željene kilaže. 

VIDEO Dado Topić otvoreno o pjesmi Baby Lasagne: 'Totalni promašaj'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije