Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godine su samo broj

Zvijezda akcijskih filmova (64) snimljen s 39 godina mlađom zaručnicom koja neodoljivo nalikuje njegovoj kćeri

Foto: Instagram
1/10
25.10.2022.
u 07:00

Zgodna Emma za ovu je prigodu odabrala kratku haljinicu i visoke kožne čizme dok je glumac na sebi imao klasično crno odijelo. Iako su brojni smatrali kako će njihova romansa ubrzo završiti, glumac je prošle godine stavio prsten na ruku mlađahne Emme koja je vršnjakinja njegove kćeri te mnogi komentiraju kako između njih postoji nevjerojatna sličnost.

Zvijezda akcijskih filmova Dolph Lundgren (64) snimljen je u Los Angelesu u društvu 39 godina mlađe zaručnice Emme Krokdal koja neodoljivo podsjeća na njegovu kći. Dolph je nedavno ozlijedio nogu pa hoda na štakama, no to ga nije spriječilo da u društvu svoje odabranice uživa u romantičnoj večeri.

Zgodna Emma za ovu je prigodu odabrala kratku haljinicu i visoke kožne čizme dok je glumac na sebi imao klasično crno odijelo.
Iako su brojni smatrali kako će njihova romansa ubrzo završiti, glumac je prošle godine stavio prsten na ruku mlađahne Emme koja je vršnjakinja njegove kćeri te mnogi komentiraju kako između njih postoji nevjerojatna sličnost.

Foto: Profimedia

Dolph je bio dva puta oženjen. S prvom suprugom Peri Momm bio je u braku samo od 1991. do 1992 godine, a druga žena bila mu je modna dizajnerica Anette Qviberg, od koje se razveo 2011. nakon 17 godina braka i dobili  su kćeri Idu i Gretu.Na zarukama su mu, doduše, čestitali brojni prijatelji.

"Nešto vrlo posebno dogodilo se ovdje u Švedskoj", napisao je Lundgren tada, a među brojnim čestitarima prvi se našao Sylvester Stallone, koji mu je napisao: "Čestitam, dobri moj prijatelju. Ti si najbolji."

Inače, iako je mnogima prvenstveno poznat kao snagator i zvijezda akcijskih hit filmova, on je a završio je studij kemijskog inženjerstva i tehnologije te je vrsni majstor borilačkih vještina koje su ga proslavile. Osim glumom bavi se i režiranjem filmova. 

Par zajedno trenira, a vidljivo je da je Dolph i u 65. godini u odličnoj formi kao na početku glumačke karijere pa često dobiva komplimente na račun izgleda. 

VIDEO Halid Bešlić doživio je prometu nesreću, a potom otkrio i detalje

 

Ključne riječi

Komentara 1

KO
koraknaprijed
07:47 25.10.2022.

Sve su žene sponzoruše, razlika je samo u cijeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije