Dajana Čuljak

Zvijezda RTL-ove nove serije: Bila sam izvan sebe kad sam saznala, plakala sam uz prijateljicu

Foto: RTL
1/7
25.08.2024.
u 23:00

Šarmantna Slavonka ljetne dane provela je u Istri, na moru. Osigurala si je, kaže, dovoljno vremena za plivanje, kvalitetan san i pauzu od društvenih mreža

Serija 'Sjene prošlosti' kreće s prikazivanjem 2. rujna od 20.15 sati. Dok gledatelji odbrojavaju do prve epizode serije, jedna od glavnih glumica serije uživa portretirajući lik Paule, za koju kaže da je potpuno drugačija od svega što je dosad radila. "Atmosfera na setu je za poželjeti. Radi se lijepo i kvalitetno, a ja s veseljem idem na posao i nadam se da će publika uživati gledajući seriju onoliko koliko mi uživamo snimajući. Povratak na set nije mi teško pao, uspjela sam se odmoriti, plivati, a zbog stvari koje sam navela, nije mi bilo teško vratiti se", priča nagrađivana glumica Dajana Čuljak.

Šarmantna Slavonka ljetne dane provela je u Istri, na moru. Osigurala si je, kaže, dovoljno vremena za plivanje, kvalitetan san i pauzu od društvenih mreža. Malo je, dodaje, potrebno za dobar odmor. S kolegicama Marinom Fernandez, Jelenom Perčin i Anom Maras Harmander čini moćni ženski kvartet. "Neke od njih sam već znala, a neke ne, no mogu reći da se odlično slažemo. Među nama vlada dobra ženska zafrkancija i kvalitetan rad - idealno", otkriva Dajana. Malo prostora za zafrkanciju ostavlja njezin lik Paule, žene koja je, kaže, kompleksan lik.

 

"Nije crnobijela, ne možemo reći ni da je apsolutno zlobna, ali ni dobrica. Zanimljiva je za utjeloviti u svakom slučaju, ovo mi je prva ovakva uloga i pravi je gušt. Sviđa mi se lik, bogata je za igrati, njezine ekspresije su zaista raznolike. Igram se, u suradnji s kolegicama, kolegama i redateljima gradim jednu zanimljivu personu", dodaje glumica. Dajana Čuljak glumom se intenzivnije krenula baviti nakon što je dobila angažman u zagrebačkom kazalištu Komedija. "Zaredale su se uloge i prilika za rast i razvoj, primjenu znanja i alata koje sam stekla na Akademiji". Akademiju dramskih umjetnosti Dajana je upisala isprve, a njezin veliki talent brzo ju je vodio i do zapaženih angažmana.

"Rado se sjetim tog perioda, glazbe koju sam slušala, nervoze, uzbuđenosti, predivne emocije. Bila sam izvan sebe kad sam saznala, plakala sam uz prijateljicu koja je isto upala, a bile smo skupa u grupi, predobro. Skakale smo od sreće. Odmah sam nazvala razrednika iz srednje škole, koji je još u gimnaziji mojim roditeljima i meni rekao da je Akademija mjesto gdje trebam pokušati", zaključila je. U karijeri je Dajana već dobila i priznanja, a ona joj znače puno, kaže, kao poticaj za daljnji rad. "Potvrda je to da je ono što radiš primijećeno i da se vrednuje", zaključuje Čuljak. Veliki talent začinjen je i savjetima kolega, a njih se, kaže, odlučila držati tijekom svoje karijere.

"Nemoj sebe shvaćati preozbiljno, igraj se", otkriva. "Ima ih još i sretna sam što sam kroz život upoznala dobre ljude koji su me puno puta savjetovali i pomogli mi da budem ono što jesam. Oni znaju tko su", zaključila je talentirana Dajana Čuljak, koju ove jeseni u seriji 'Sjene prošlosti' gledatelji imaju prilike gledati u ulozi Paule. 'Sjene prošlosti' - 2. rujna od 20.15 sati na RTL-u!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije