NOVI CELEBRITY PAR

Zvijezda serije 'Kumovi' u novoj objavi otkrila kako je u vezi s ovim hrvatskim rukometašem

Zagreb: Predstavljanje nove sezone serije "Kumovi" Nove TV
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/10
16.07.2024.
u 13:06

"More, sol i ljubav", napisali su uz fotografije s odmora glumica Petra Kraljev i rukometaš Filip Ivić i tako otkrili da su u vezi

Glumicu Petru Kraljev televizijska publika poznaje po ulozi u hvaljenoj seriji "Kumovi" u kojoj glumi Milicu. Ova 35-godišnja glumica iz Splita sada uživa na odmoru i pohvalila se na društvenim mrežama gdje je, ali i u čijem je društvu. Na Instagramu je Petra objavila fotografiju s rukometnim vratarom Filipom Ivićem i tako potvrdila tko je ta posebna osoba u njezinom životu o kojoj je pričala u posljednjim intervjuima, ali nije otkrivala tada njegov identitet. Isti fotografiju na svom je Instagramu objavio i Filip i par uživa u odmoru na Korčuli. 

 "More, sol i ljubav", napisali su uz fotografije s odmora, a podijelili su i nekoliko Instagram storyja, a njihova javna objava ljubavi je oduševila njihove pratitelje.  -Sretno vam, prelijepi ste. A ste divan par, sretno vam draga Petra i Fićo. - poručili su im obožavatelji. 
Petra je nedavno na Splitskom festivalu pričala o svom ljubavnom životu i tada je priznala kako postoji posebna osoba, ali nije htjela reći ništa više od toga.  "Samo ću reći da ima i da sam sretna. Baš nakon dugo, dugo vremena sam ispunjena i sretna", kratko je rekla tada. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Ivic (@ivicfilip16)

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

Zagreb: Predstavljanje nove sezone serije "Kumovi" Nove TV
1/43

 

Publika obožava njezin lik Milice, a Petra uživa snimati ovu seriju i prošle godine je izdvojila i neke anegdote sa snimanja. - Nedavno su izašli naši bloopersi, to jest samo dio njih i mislim da oni točno opisuju atmosferu. Mi guštamo čak i onda kad ne ide baš najbolje i kad su oni dani kada tekst ne ulazi u glavu i kad smo rastreseni. A sad, da prepričam jednu anegdotu zaista je teško jer ih dnevno imamo po 20. Ne pretjerujem kada to kažem. Samo pokušajte ostati ozbiljni u kadru sa Stojanom i Mijom pa ćete vidjeti o čemu govorim – kazala je te dodala da je ova uloga potaknula i interes za nju pa teško prođe ulicom, a da je ljudi ne prepoznaju.

– Pa radeći ovaj posao pristajete na neke stvari. Između ostalog, na fotografiranje s fanovima, na njihovu znatiželju da doznaju što će biti u idućim nastavcima i tako dalje. Sve to smatram velikim komplimentom, nikako smetnjom – ističe Petra koju obožavatelji često poistovjećuju s Milicom.

 

 

 

VIDEO Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills 90210

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije