BEZ POCJENJIVANJA

Kapetan Brazila upozorava: Hrvatska nam je najvažniji susret

'Brazil\'s Thiago Silva controls the ball duiring the Men\'s Soccer Gold Medal Match between Brazil and Mexico for the London 2012 Olympic Games Soccer tournament at Wembley Stadium in London, Great B
DPA/PIXSELL
04.06.2014.
u 23:54

- Imamo sjajnu priliku, ali ne smijemo razmišljati unaprijed o trofeju, već samo o prvoj utakmici koja nam je najvažnija - izjavio je Thiago Silva.

Kapetan Brazila Thiago Silva muku muči s ozljedom, ali trebao bi biti potpuno spreman za susret s Hrvatskom, koju iznimno cijeni i upozorava sve suigrače da ne budu skloni podcjenjivanju.

Propustio je pripremnu utakmicu protiv Paname, koju su Brazilci dobili s lakih 4:0, ali trenira u punom tempu i do 12. lipnja će biti u "punom pogonu". Vjerojatno je tijelo reagiralo pozitivnije i zbog euforije koja vlada kod braniča PSG-a.

- Imamo sjajnu priliku, ali ne smijemo razmišljati unaprijed o trofeju, već samo o prvoj utakmici koja nam je najvažnija - rekao je Thiago Silva.

>> Neymar: Protiv Hrvatske ćemo biti još bolji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije