20.10.2009. u 17:58

Nakon što je do prije koji tjedan taj političar u usponu govorio kako su mu obitelj, žena i djeca važni u životu, sada je ničim izazvan na lokalnoj TV postaji objavio kako se razvodi.

Splitski gradonačelnik Željko Kerum sada već posve otvoreno svojim ponašanjem berluskonizira Hrvatsku. Nakon što je do prije koji tjedan taj političar u usponu govorio kako su mu obitelj, žena i djeca važni u životu, sada je ničim izazvan na lokalnoj TV postaji objavio kako se razvodi jer već pet godina ima ljubavnicu Fani Horvat (24) s kojom k tome čeka dijete. Niti sat od objave, anonimni je šaljivac na portalu Slobodne Dalmacije objavio i prvu dosjetku na račun nove Kerumove afere. Ako se njegov prvi centar zove Joker po sinu (Joško Kerum), budući bi se trgovački centar, kako se stvari razvijaju, mogao zvati – Faker.

Član uprave zaspao na poslu s nogama na stolu
Ante Samodol, predsjednik uprave Hanfe, podnio je Hrvatskom saboru prijedlog za razrješenje člana uprave Ivice Letinića. Prozvani Letinić pak u pismu sabornicima demantira optužbe i iznosi niz optužbi na Samodolov račun. Kako otkriva Business.hr, Samodol Letiniću zamjera kašnjenje na posao, izbivanje s radnog mjesta, raniji odlazak s posla i, što je najzanimljivije – ‘spavanje na poslu s nogama na stolu’. Zvuči poznato? Pa sjetite se samo usnulih zastupnika i poluprazne sabornice.

Jakovčić nema novca za Kajinovu kampanju

Damir Kajin kampanju financira iz svoga džepa. Ivan Jakovčić pravda se da IDS ima problema, ali najavljuje da će izdvojiti nekoliko stotina tisuća kuna kada riješe dugove od lokalnih izbora.

Polančec ipak uspio zaposliti još tri nove tajnice

Ministar Damir Polančec nedavno je ustvrdio da nije znao za natječaj od 7. listopada kojim Ministarstvo gospodarstva traži nove zaposlenike unatoč Vladinoj odluci o zabrani novog zapošljavanja. Natječaj je poništen, ali je otkriveno da je to ministarstvo nedavno ipak otvorilo 22 nova radna mjesta. Novi list čak otkriva da nije riječ o stručnjacima jer je među njima 11 vježbenika i čak tri – tajnice. Nekomu su očito bile prijeko potrebne.

Ključne riječi

Komentara 7

RA
ramirna
09:20 21.10.2009.

svi vi što lajete protiv keruma ste puno negativniji od njega samog. Nisam iz splita i nepodržavam razvode čime se ponižava cijela obitelj ali isto tako nemojte se igrati Boga i suditi jer niste pozvani

DU
Deleted user
15:56 21.10.2009.

Kerum je jedan primitivac koji je bio dovoljno \"sposoban\" da napravi to što je. Problem je što takvog sirovinu sve pare ovog svijeta neće promijeniti, a vjerujte primitivcu dati vlast u ruke nema gore stvari. Isto tako većina nas bi da ima lovu koju on ima bili skroz drukčiji i vjerovatno bi pali na mnogim ovozemaljskim iskušenjima, zato nemojmo osuđivati ovog primitivca jer i neki bolji od njega ne bi bili puno bolji.

GV
goran vrtaric
15:13 21.10.2009.

Kaze se \"misliti i srati nije isto\" jedino kod Keruma vazi serem, dakle postojim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?