Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBNA POGREŠKA

Imao je 76.000 eura svakog tjedna, a sada je spao na 14 eura tjedno. Sve zbog seksa s maloljetnicom

Adam Johnson
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
28.03.2016.
u 16:17

U zatvoru je bivši igrač Sunderlanda morao pronašao posao, a ili će prati podove u ćelijama ili raditi kao čistač u praonici rublja

Adama Johnsona nedavno je sud u Engleskoj proglasio krivim za seks s maloljetnicom te je dobio šest godina zatvora.

A u zatvoru bivši igrač Sunderlanda mora raditi, ili će prati podove u ćelijama ili raditi kao čistač u praonici rublja, piše Goal.

Za to će zarađivati oko 14 eura tjedno. Uistinu sitniš za nogometaša kojem je ugovor u Sunderlandu garantirao 76.000 eura tjedno.

No, Johnsonu je nakon sudske presude raskinut ugovor u Sunderlandu, a Engleski nogometni savez izbrisao mu je sve nastupe za reprezentaciju.

>> Bivšem engleskom reprezentativcu šest godina zatvora zbog seksa s maloljetnicom

Komentara 18

amo_ća
18:43 28.03.2016.

Mala se napalila na nogometasa i sad on mora pagat. Jos ga zatvaraju na 6 godina a okolo teroriste pustaju na slobodu

NE
Nemanadimak
20:17 28.03.2016.

Eto ti to ti je Europska unijua. Samo poreske obveznike mogu derati. Ne kazem da covek nije kriv, ali svako gresi, moglo se ispitati i kakvog je morala cura, jer danas su i maloletnice razvratnice. Interesantni je da za one nasilnike koji su za novu godinu operisali i silovali po Europskim prestonicama nije odredjena nikakva kazna. Njih nisu mogli pohvatati jer nisu poreski obvjeznici.

GU
gustirna
17:49 28.03.2016.

zar englezi nemaju jovanovicev kurikulum....zakosek ce polugjeti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije