REDKNAPPOV NASLJEDNIK Adams želi na mjesto pomoćnika dovesti Martina Keowna

Adams novi trener Nike Kranjčara

adams-txt.jpg
Dailymail.co.uk
28.10.2008.
u 08:50

Iako je Tony Adams i od ranije slovio kao najveći kandidat za preuzimanje Portsmouthove klupe, sada je došla i službena potvrda. Bivši kapetan Arsenala je potpisao ugovor na dvije i pol godine.

Adams nema puno menedžerskog iskustva, a osim što je dvije sezone proveo kao asistent Harryja Redknappa vodio je niželigaša Wycombea. Nakon odlaska Redknappa u Tottenham Adamsu se ukazala prilika koju nije htio propustiti i nametnuo se upravi kluba.

- Oduševljen sam i počašćen što su mi čelnici kluba ukazali ovakvo povjerenje. Uzbuđen sam i jedva čekam da počnem s radom – izjavio je Adams.

- Od igrača sam dobio vrlo pozitivne reakcije. Sudjelovao sam kod dovođenja mnogih ovih igrača u klub i nisam želio prepustiti nekome drugome da ih preuzme. Mislim da ja mogu podići kvalitetu igre ove momčadi na višu razinu. Moj posao je unaprijediti igru i dovesti momčad što dalje u svim natjecanjima - dodao je bivši kapetan Arsenala.

- Jako smo zadovoljni što će Tony biti naš nov menadžer. Radio je s Harryjem proteklih nekoliko godina, dobro poznaje igrače i mislim da zaslužuje priliku okušati se na klupi. Siguran sam da smo uzeli pravog čovjeka za ovaj posao – rekao je izvršni direktor kluba Peter Storrie.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije