ŽELJE BIVŠEG IGRAČA

Adriano: Želim Interu da osvoji Ligu prvaka

Adriano
Reuters
24.04.2010.
u 13:49

Ogorčen i frustriran brazilski reprezentativni nogometaš Adriano napustio je Inter prošle sezone. Ipak, aktualni napadač Flamenga i dalje prati rezultate svoje bivše momčadi za koju ima samo najbolje želje.

Prije no što je prošloga travnja prešao u Flamengo Adriano je za "nerrazzure" postigao 74 pogotka u 177 odigranih utakmica. Posljednji nastup za talijanske prvake imao je u ispadanju kluba iz Lige prvaka prošle sezone od Manchester Uniteda (0-0, 2-0).

Adriano smatra da njegova bivša momčad ima dovoljno snage za najveća postignuća u Ligi prvaka ove sezone. Prednost od 3-1 protiv Barcelone prenosi Inter na Camp Nou na kojem će se igrati uzvratna polufinalna utakmica natjecanja.

- Želim im da osvoje Ligu prvaka, zbog njih samih, ali i predsjednika kluba Massima Morattija. Inter je sazrio i mislim da je ovo njihova sezona. Također, trener Jose Mourinho je pravi velikan koji se sigurno ne predaje – kazao je Adriano.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije