Hajduk uoči zagreba

AEK zainteresiran za Maloču i Milovića, Vučević u Ukrajini dogovara povratak Bartulovića

10.08.2014., Stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 04. kolo, NK Lokomotiva - HNK Hajduk. Mario Maloca, Ante Rukavina. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
23.05.2015.
u 15:06

– Idemo po pobjedu protiv Pjesnika kojom bismo sve riješili – jasno je poručio Hari Vukas.

Na svim poljima u Hajduku radi se žestoko. Zaključene su prijave za Nadzorni odbor, stiglo ih je više od dvadeset. Predsjednica Nadzornog odbora Branka Ramljak nije poslala kandidaturu, a Ljubo Pavasović-Visković nominiran je visoko kao kandidat za njezina nasljednika.

Izbor NO-a 4. srpnja

Čekaju se izbori koji se trebaju održati 4. srpnja, novi Nadzorni odbor izabrat će novu upravu... Otvorit će se tada i pitanje sportskog direktora i ostalih klupskih funkcija... A Goran Vučević radi kao da će ostati u Poljudu još sto godina, uoči utakmice bijelih sa Zagrebom otputovao je u Ukrajinu i poslao dobre vijesti. Potpisan je trogodišnji ugovor s Artemom Radčenkom, 20-godišnjim napadačem Metalista iz Harkiva, koji je prošao sve mlade reprezentacije Ukrajine. Radčenko je već bio u Poljudu i oduševio stručni stožer, ali morao se vratiti kući i čekati da mu istekne ugovor s Metalistom. Hajduk za njega nije platio odštetu.

– Sretan sam što dolazim u veliki klub u kojem ću se moći igrački razvijati – rekao je Radčenko.

Vučević će u Ukrajini pokušati dogovoriti povratak Mladena Bartulovića, koji bi trebao biti pojačanje na poziciji lijevog beka. Od ostalih vijesti i glasina valja izdvojiti onu da je Hajduk zainteresiran za Zagrebova veznjaka Filipa Krovinovića i Osijekova napadača Antonija Peroševića.

Borba za Europu

U međuvremenu valja nešto i prodati, navodno je grčki AEK zainteresiran za Maloču i Milovića, transfere priželjkuju Gotal, Vršajević, Sušić i Maglica...

Vučević pokušava složiti novu momčad, koja bi trebala ostaviti trag i u Europi. Ali, za igranje u kvalifikacijama Europske lige Hajduk se tek treba izboriti, mora pobijediti Zagreb (danas u 17 sati) kako bi izbjegao dvojbe uoči zadnjeg kola.

– Idemo po pobjedu kojom bismo sve riješili – jasno je poručio Hari Vukas koji svoj posao mora odraditi do kraja, a onda što bude kada završi sezona. Pokušava ne slušati i ne razmišljati o Hajdukovim poslovima, Vukasa zanima samo plasman u Europu.

Ne opterećujem se time što se sve piše i priča, na to ne mogu utjecati. Zanima me samo utakmica. Ni momčad ne reagira drukčije, najvažnije je pobijediti Zagreb – zaključio je Vukas.

>>Mladen Bartulović se nakon devet godina vraća u Hajduk

>>Pletikosa, Kukoč, Vukušić... Ovo su potencijalna pojačanja Hajduka za novu sezonu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije