NEMA NEPOTIZMA

Agüero: Nisam u reprezentaciji samo zato što sam Maradonin zet

Sergio Aguero
Reuters
29.05.2010.
u 10:50

Na predstojećem Svjetskom nogometnom prvenstvu (JAR, 11. lipanj - 11. srpanj) ulogu jednog od favorita za zlato ponijet će argentinska reprezentacija predvođena Lionelom Messijem, najboljim nogometašem današnjice.

Oko Barcelonine zvijezde sve se vrti, no da njegovo soliranje neće biti dovoljno Argentincima za naslov zna i Sergio Agüero, nogometaš madridskog Atletica, kluba koji se u smiraju sezone okitio naslovom najbolje momčadi Europa lige.

- Ponekad griješimo jer ovisimo o njemu. Moramo mu pomoći, moramo biti pametni i dati mu podršku na terenu - veli 22-godišnji Argentinac braneći se da mjesto u reprezentaciji nije zaslužio time što je oženio kćer izbornika Diega Maradone.

- U reprezentaciju sam pozvan mnogo prije no što sam mu postao zet. Svoje sam mjesto u momčadi uvijek pronalazio igrama, što sam dokazivao i u reprezentaciji u kojoj je Maradona moj izbornik i ništa više - zaključio je Agüero.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije