Adio, Milano

Alen Halilović karijeru nastavlja u Belgiji!

Alen Halilović
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
01.02.2019.
u 08:33

Halilović bi mogao već u nedjelju debitirati protiv Anderlechta

Kapetan mlade hrvatske nogometne reprezentacije Alen Halilović otišao je iz Milana na posudbu u belgijski Standard iz Liegea gdje će ostati do ljeta 2020. godine. Tada će Standard moći i otkupiti njegov ugovor.

Halilović, kojeg za šest mjeseci čeka Europsko prvenstvo s Hrvatskom, tražio je klub u kojem će moći nastaviti razvoj, igrati i skupiti potrebnu minutažu. On je prošlo ljeto došao u Milan no ondje je odigrao ukupno 60 minuta u trima utakmicama Europske lige.

>>> Pogledajte kamo su sve hrvatski nogometaši selili ove zime

Čim se u siječnju otvorio prijelazni rok tražio je klub u kojem će igrati te su među opcijama bile momčadi iz Italije, Španjolske, Turske, Nizozemske i Belgije.

Standard se nalazi na četvrtom mjestu u belgijskome prvenstvu s jedanaest bodova manje od vodećeg Genka. Halilović bi mogao debitirati već u nedjelju u derbiju protiv petoplasiranog Anderlechta.

Posljednji hrvatski nogometaš koji je igrao za Standard bio je Duje Čop koji je ljetos od tamo otišao na posudbu u španjolski Valladolid. Standard je klub iz industrijskog grada Liega iz frankofonog južnog dijela Belgije.

Komentara 7

KA
kajinx
15:49 01.02.2019.

Da li mu je tata rekao da sada treba trčati?

DU
Deleted user
11:53 01.02.2019.

Nikome takav bahati klinac ne treba, sva njegova karijera je mjehur od sapunice koji se brzo raspukne. Nije mi jasno zašto je on kapetan mlade reprezentacije jer kome on može biti uzor?

DI
didajoza
13:02 01.02.2019.

Bravo ppljanak! Samo su skromni i vrijdni uspjeli a forsirani i bahsti su propali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije