kaliniću 90 minuta u remiju

Alex Ferguson ne može bez Rooneya ni u Blackburnu!

Jamie Carragher Nikola Kalinic
AFP
11.04.2010.
u 16:48

Chelsea ima bod više i utakmicu manje od Manchester Uniteda, koji je u tjedan dana posrnuo u LP-u i udaljio se od naslova.

Nakon eliminacije iz Lige prvaka, Manchester United je, bez Rooneya, izgubio i dva vrijedna boda na gostovanju u Blackburnu. Završeno je 0:0 i četiri kola prije kraja ta bi dva izgubljena boda mogla skupo stajati United u utrci za naslov s Chelseom i Arsenalom.

Naš reprezentativac Nikola Kalinić igrao je dobro 90 minuta za Blackburn, znao je sačuvati loptu. Za nedirnute je mreže najzaslužniji bio vratar Blackburna Paul Robinson.

Manchester United imao je inicijativu, a najzreliju priliku za goste Valencia u 43. minuti nije iskoristio. Napadač Uniteda krenuo je sam prema Blackburnovim vratima, no vratar Paul Robinson izvrsno je reagirao i obranio taj udarac. U 80. minuti, Berbatov je ostao sam na 12 metara od Robinsonovih vrata, opalio je po lopti, no domaći je vratar bio dobro postavljen i umirio je loptu.

U drugoj nedjeljnoj popodnevnoj utakmici 34. kola, Wolwerhampton i Stoke City igrali su također 0:0.

Redoslijed: Chelsea 74 boda (33 utakmice), Manchester United 73 (34), Arsenal 71 (33), Manchester City 59 (33), Tottenham 58 (32), Liverpool 55 (33)... 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije