Poraz Hajduka

Aljoša Asanović nakon drugog gola lokosa demonstrativno napustio poljudsku ložu

Zaostali susret 4. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Gorice
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
05.03.2023.
u 17:45

Ni Torcida nije bila zadovoljna porazom, ali ni igrom Hajduka

Od 13.459 gledatelja na Poljudu mnogo je bilo nezadovoljnih, jer njihov je Hajduk s 3:4 izgubio od Lokomotive u utakmici 24. kola SuperSport HNL-a. Vladan Bubanja zabio je u 12. minuti prvi pogodak, vodstvo je u 28. povećao Luka Stojković, a onda je kraj prvog poluvremena zatvorio golom u 40. Jan Mlakar

Drugi dio nije bio ništa manje zanimljiv, u 83. i 87. u strijelce se upisao Ibrahim Aliyu, dok je u 89. za konačnih 4:3 zabio Yassine Benrahou. 

Torcida naravno nije bila zadovoljna porazom, ali ni igrom Hajduka, a to je pokazala prvo izvjesivši transparent na kojem je pisalo: "Vruća srca, hladne glave, tako to rade mangupčine prave, ugledajte se na juniore!", a onda i zvižducima te povicima: "Igrajte pi***ce".

Među nezadovoljnim gledateljima našao se i legendarni vatreni Aljoša Asanović, koji je nakon drugog gola Lokomotive demonstrativno ustao s mjesta i odmahujući rukom prema ostatku lože otišao s utakmice, piše tako Slobodna Dalmacija. 

Komentara 4

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
18:02 05.03.2023.

Samo jedan penal za hajduk, sramota, pokralo ukralo kmekmekme.

BA
bacenheider
18:30 05.03.2023.

Njih samo Mamic moze izvuci.Mozda shvate da je najveci problem cestarska udruga.

JF
Jure_Francetić
18:41 05.03.2023.

Ja mislio na slici djed Mraz čita popis želja,kad ono Vatreni lakat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije